blokujPorównując pary
Zmarzlik > Michelsen
Kildemand > /= Gosik/Lambert
Woźniak > Lampart
Thomsen >/= Miesiąc
Kasprzak > Jonsson
Bartkowiak < Lampart
Karczmarz > Trofimow jr
truly.work Stal Gorzów - Speed Car Motor Lublin
12 kwietnia 2019, 18:00
49 : 41
Relacja
blokujPorównując pary
Zmarzlik > Michelsen
Kildemand > /= Gosik/Lambert
Woźniak > Lampart
Thomsen >/= Miesiąc
Kasprzak > Jonsson
Bartkowiak < Lampart
Karczmarz > Trofimow jr
blokujna łeb upadłeś? to raczej będzie tak
Zmarzlik > Michelsen
Kildemand = Lambert
Woźniak >=< Lampart(w skrócie wszystko możliwe)
Thomsen Miesiąć to samo co wyżej
Kasprzak <= Andreas
Bartkowiak < Lampart
Karcmarz <=> Trofimow
blokujcoo hahahhahaha trzeba bylo dac jeszcze ze Zmarzlik < Michelsen
blokujja myślę realnie i jak widać wszystko zweryfikuje tor. Jedyna pewna jest taka że zmarzlik na pewno będzie robił mnóstwo punktów. I to wszystko
blokujno Maciek calym sercem jestem za Motorem ale lekko cię fantazja ponosi :))
blokujJa tam tylko doszedłem do wniosku że wszystko jest możliwe i że tylko Zmarzlik pewny
blokujPewnie się uśmiejesz,ale zgadzam się z Tobą.Stal to himeryczna drużyna.Każdy z naszych zawodników (poza Bartkiem) może zarówno wygrać,jak i przegrać z każdym.Tak więc każdy wynik jest otwarty :)
blokujtutaj badz spokojny wygracie na 100% tylko do ilu tego ...nie wie nikt.
blokujWcale mi się nie chce śmiać bo doskonale znam sytuację naszą i waszą. My jesteśmy nieprzewidywalni na wyjazdach ale raczej skuteczni a wy mnie większościowo nie przekonujecie tak bardzo. Nawet tak niska porażka w czewie mnie nie przekonuje a ustawienie trenera tylko każe mi zwiększać wątpliwości. Wiem jednak że to wy jesteście faworytem. Jeżeli przegracie to tylko dzięki trenerowi
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.