blokujJuż dawno pisałem że 10 mln Orlenu to pieniądze w błoto i że niepełnosprawny kierowca nie będzie orłem to mnie wyśmiewano i co teraz ?
Robert Kubica zajął 17. miejsce w Grand Prix Chin. Wyścig na torze w Szanghaju zakończył się wygraną Lewisa Hamiltona, dzięki czemu ten został nowym liderem mistrzostw świata.
blokujJuż dawno pisałem że 10 mln Orlenu to pieniądze w błoto i że niepełnosprawny kierowca nie będzie orłem to mnie wyśmiewano i co teraz ?
blokujJanusz Cebula, Ty jesteś niepełnosprytny czy czytać nie potrafisz? Weź swojego poloneza i się ścigaj choćby w F3, to masz własnie porównanie jego bolidu do innych...
blokujZdania nie zmieniam mądralo
blokujWyłącz komputer
blokujPieniadze w bloto...ale to nie zasluga Kubicy....tylko teamu Williams...
blokujJakim trzeba byc debilem,by nie rozrozniac problemow....postaw chlopie zdezelowanego 'malucha' z nowym polonezem i wtedy zobaczysz ktory wygra.....
blokujMyślałeś że Orlen daje10 baniek bo stawiali że Kubica będzie mistrzem świata ??? Gwarantuje ci że im ta kasa się zwróci albo już zwróciła. Wszystkie media w Polsce od pół roku trąbią o Kubicy i Orlenie to pomyśl ile taka reklama na rynku by kosztowała
blokujLepiej tak wydane pieniadze niz to co panstwo daje na twoje benkarty z programu dzieciory 500+
blokujTeraz proszę wyjaśnić dlaczego te pieniądze zostały wyrzucone w błoto.
Tylko proszę o fakty a nie swoje domysły.
blokujTo samo, jak byłeś d....m tak jesteś :D
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.