blokujJa to teraz mam szacun na dzielni.Ktoś się pyta co robię to odpowiadam-KOPIĘ:D
Piast Gliwice - Cracovia
26 kwietnia 2019, 20:30
3 : 1
Relacja
blokujJa to teraz mam szacun na dzielni.Ktoś się pyta co robię to odpowiadam-KOPIĘ:D
blokujI tak trzymaj.... Masz pracę to ją szanuj:))
blokujPierwsza zasada, żadna praca nie hańbi :)
blokujNo.Mógłbym se spokojnie znaleźć lepszą ale przywykłem do kumpli.Poza tym jak ktoś mnie szybko przyjmuje to nie odchodzę nawet jak jest ciężko.
blokujZależy własnie od Atmosfery, jeśli jest zajebista i praca chujowa, to i tak nie chcesz jej zmieniać bo masz dobrych tam kolegów a w innej może być słabiutko
blokujMarek jakie to uczucie siedzieć na forum i czytać czyjąś kłótnie i sam się nie kłócić? BO ty zawsze brałęś udział w kłótniach.
blokujNormalnie alkoholicy wstydzą się swojego uzależnienia, ale ty się po prostu na okrągło chwalisz tym jakby to był powód do dumy.
blokujWstydzić się że się lubi piwo.Nie przesadzaj.
blokujWódzi nie piję.
blokujLubienie piwa =/= chlanie po kilka puszek dziennie i bycie zadowolonym.
blokujChyba mi się jeszcze nie przedstawiłeś bobku, coś za jeden hahahahahahahha ;DDD?
blokujXDDD
blokujMiło mi cię poznań Mick, ale wolę ci mówić Dick. Ja jestem Maikel, ale możesz mi mówić "M", bo w sumie czemu nie ;D. Co tam ciekawego w życiu robisz?
blokujMa kompleksy, ja już prędzej o to odpowiem bo się poznałem na głupocie tego gościa.
blokuja co on ci zrobił że się przy,,piedalasz do tego randoma ?
blokujWszedł nagle i wyzywa ludzi na forum.
blokujChyba wanker ćwoku
blokujKolego, ja już czuję, że będziemy tutaj świetnymi przyjaciółmi.
blokujKolegów to sobie szukaj wśród konfidentów parchu
blokujhahahahhahah no to teraz jestem pewny, że świetnie się będziemy dogadywać ajajjajajajaahahhahahahaah
blokujTy wejdź na dach latarni i tam się będziesz czuł lepiej.
blokujTe kielecki filozofie, sklej japę i nie wcinaj sie tam gdzie cię nie proszą, bo zaraz Jagafanem cię poszczuje
blokujNie mieszkam w Kielcach nołliferze.
blokujJazda z bydłem Filipek!
blokujA gdzie znajduje sie twoja stodoła?
blokujlepiej pić niż być takim grubasem jak ty i wpie..dalać kebaby codziennie.
blokujMam 1.90 cm.Waga 110 kilo to i piwa mogę wypić więcej.
blokujPrzecież ty jesteś ulany jak skurwysyn, więc o czym my mówimy? Jestem od ciebie wyższy i z 25kg lżejszy, a mam dobrą posturę.
blokujCzyli masz niedowagę.
blokujMariano nie oszukujmy się, nawet na tym twoim zdjęciu z pudlem widać, że masz solidny zapas zbędnego balastu.
blokujFacet bez brzucha słabo dmucha :))
blokujDlatego Mareczek na każdej relacji pie..zy trzy po trzy:))))
blokujhahaha
blokujBo widzi kibica koziołka
blokujWIdzisz jak nie przeklinasz to nikt nie może cie zbanować :)
blokujKto nie ma pasibrzucha, ten dobrze dmucha.... Hahaha
blokujPrzy dwóch metrach powinieneś ważyć 100 kilo.Taki jest przelicznik.Są różnice jeszcze czy jesteś grubokościsty,średnio czy mało.Ja jestem grubokościsty to mam około 10 kilo nadwagi.
blokujMimo wszystko 110 kg to za dużo, lepiej mieć choćby 20 mniej.
blokujTe zdjęcie jest STARE! Już tak nie wyglądam.Mam tylko lekki brzuszek a na cmentarzu w 2 miesiące schudłem 8 kilo.
blokujRaczej nie..... Jeżeli masz 190 cm wzrosty to normalna waga powinna być 85- 90 kilogramów u mężczyzn
blokuj190cm to stówka raczej :) Bo 85-90 to kościotrup by był
blokujAle oczywiście czysta masa a nie z piwka :D
blokujW życiu.
blokujU mnie w klubie mają tyle i to są skrzydłowi 191 wzrostu i ponad stówka a oni muszą najszybciej biegać do kontrataków.
blokujJa miałem w liceum jeszcze 191cm i ważyłem ok. 78kg i kościotrupem nie byłem. Umięśniony też co prawda nie, ale generalnie miałem normalną sylwetkę. Teraz przy 193-194 ważę z 86-88. Za tydzień mi mija drugi miesiąc od powrotu na siłkę to zważę się znowu.
blokujPrzy sportowym trybie życia jeśli byś miał stówkę przy takim wzroście to tego nie widać.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.