blokujTrzymam kciuki:)
I nie załamuj się, jak ja bym miał przeżywać tak każdą klęskę Barcelony w LM, to już by mnie na tym świecie nie było:)))
Pozdro ;)
Po niedzielnej porażce w Sieniawie szanse Motoru na awans do drugiej ligi spadły drastycznie...który to już raz... Pozostaje tylko mieć nadzieję, że za rok się uda.... Znowu.... Ech....
1 20
blokujTrzymam kciuki:)
I nie załamuj się, jak ja bym miał przeżywać tak każdą klęskę Barcelony w LM, to już by mnie na tym świecie nie było:)))
Pozdro ;)
blokujNie załamuję się, ale żal jest... Mamy piękny stadion, jesteśmy miastem wojewódzkim a nie potrafimy stworzyć drużyny na przyzwoitym poziomie... Np. na 1 ligę....
blokujTo trzeba iść do prezesa i walnąć pięścią w stół...:)
A tak serio, to co ty możesz z tym zrobić?:) Ty tylko możesz czekać na lepsze czasy:)))
blokujJa z tym nic nie zrobię.. mogę tylko dopingować i przeżywać:))) Mam nadzieję, że doczekam lepszych czasów dla Lubelskiej piłki tak jak doczekałem ich w żużlu:))))
blokujDoczekasz się:))) Nie teraz, to za pięć lat:))) Nie za pięć, to za dziesięć:))) A jak ty się nie doczekasz, to się doczekają Twoje dzieci:))) A jak się nie doczekają Twoje dzieci, to się doczekają dzieci Twoich dzieci:)))
Więc spokojnie:))))
blokujwiesz tak szczerze to żadne pocieszenie:))) Ja chociaż drugiej ligi to chciałbym teraz, zaraz:))))
blokujAaaa to tak nie ma na pstryknięcie palca:)))
blokujJakie pstryknięcie palca:))) już od kilku sezonów na to czekam i nie mogę się doczekać:(
blokujCoś już pisałem z doczekaniem:)))) więc spokojnie:))
blokujŁatwo Ci mówić bo kibicujesz Legii i Barcie:)))) i coś takiego jak walka o awans jest Ci obca:))) Tylko walka o Mistrza jest co sezon:))))
blokujHahaha:))) nikt Ci nie broni kibicować Legii:))))
blokujLubię ją, ale to nie to:))) tak samo jak bardzo lubię BVB i Barcę, ale w moim sercu są tylko oba Motory:)))
blokujWiem:))) Ty jesteś zagorzały Motorzanin:)))
blokujMotorowiec Oski:)) Motorowiec:)
blokujA no tak, bardzo dziękuje za poprawę Motorowcu:)))
blokujHehe:) nie ma sprawy:))) Tak jak jestem Lubelakiem a nie Lublinianinem:)))
blokujTak, to już wiem:)))
blokujUciekam do roboty:) pogadamy wieczorem:)
blokujOki:) do spisania:))
blokujHaha:))
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.