blokujOj wy macie problem ciągle, teraz wam pasuje?
Ajax Amsterdam - Tottenham Hotspur
8 maja 2019, 21:00
2 : 3
Relacja
blokujOj wy macie problem ciągle, teraz wam pasuje?
blokujHaha
blokujPatrz Filip i czytaj.
blokujTrollu nie rób bagna z forum, zachowuj się normalnie
blokujCzyli uważasz, że homoseksualizm nie jest normalny?
blokujNie jest normalny. Wypie... uprawiać te propagande, gdzie indziej.
blokujHAHA :d
blokujCzyli tutaj też takie samo buractwo jak u nas na trybunach. Smutne. Ale nas jest tam wielu i damy sobie radę.
blokujHAHA ;D
blokujNie jest normalny :)
blokujNie jest i wypad z tymi agitacjami na jakieś homoforum:))))
blokujNa stronę legii?
blokujZnów jakiś przygłup z kompleksami (Legi)... Niestety, rośnie młode pokolenie Jagafana he,he
blokujUsuń konto z tego portalu, bo to co piszesz nie pasuje do forum piłkarskiego.
blokujJaguś ja wiem że ty lubisz sobie z bolkiem potrollować ale ogarnijcie się he,he
blokujWiesz co jest najlepsze Bolek? że piszesz z drugiego konta, sam do siebie he,he ☺
blokujZnowu jakieś nowe słowa wymyślasz ''bridasie'' co to jest, bo ja nie w temacie? Wiesz co ja mam ci do powiedzenia, jesteś taki mały (Abnegat) jeśli wiesz co to znaczy he,he
blokujTy masz malego i jestes z Pis.. Jaka wiesz co to znaczy
blokujNaucz się najpierw pisać naprawdę, nie rozumiem (Arabskiego) :)
blokujNie ma wątpliwości że pochodzi z jakiejś patologicznej rodziny, nikt normalny by takiego czegoś nie pisał.
blokujJest wątpliwość, może być tylko zwykłym trollem (Nie musi pochodzić z patologi)... ale, sądzę że jednak pochodzi ale to tylko moje spekulacje :)
blokujCześć
blokujNie polecam się z nim witać, on ciebie też obrażał.
blokujWiem pamienta ale dam mu ostatnią szansę.
blokujHEOgomy ten typ ma 0 IQ, naprawdę nie ma co z nim dyskutować, on wyzywa rodziny tu regularnie.
blokujZauważyłem :)
blokujKre..n
blokujI zadaję tu takie pytanie, po co zakładasz konto na forum piłkarskim jak piszesz o czymś takim?
blokujBo jestem kibicem Jagi i chciałem tu fajnie pogadać i poznać jakiś innych kibiców <3
blokujA ktoś jest za Jagą? Ja chodzę na każdy mecz i mamy nawet cały sektor gdzie jest nas dużo.
blokujJest tu jeden normalny fan z Białegostoku, ThorinS.
blokujWes ze filipka na dzide za rok bedzie mala 16 lat mozna brac
blokujNormalny jak na wasze czy moje standardy :)?
blokujNormalnie pisze i jest JagaFan jeszcze ale on ma herb Jagi mimo że nie kibicuje twojej drużynie.
blokujMoze to jego zaginiony syn i dlatego sie do niego nie przyznaje.
blokujWiedziałem, że (Tęczowy Białystok) to ty :) he,he
blokujTak, na pewno sam jesteś tęczowy, jak cała warszawka i jej prezydent, same zboki
blokujNas jest dużo w Białymstoku i na stadionie, więc uważaj na słowa.
blokujW Białymstoku dostajecie wszędzie wpier...dol, nie tak jak w warszawce.......u nas se flagami nie pomachacie zboczeńcy
blokujJagaFan z Piastem wygracie?
blokujPostaramy się, niestety, tak się ułożyło, chętnie byśmy się podłożyli
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.