blokujTo jakieś kpiny.Na dobe przed meczem odwołuje się zawody haha jaja jak berety.Czytam w artykule,że działacze się dogadali (a co tu mają w sumie do dogadania)ja się pytam,gdzie są te komisje co kontrolują tor.Co następne chcę poruszyć to kolejne pozwolenie na kombinatorstwo,przecież ten stadion i tor są po gruntownym remoncie a tu co chwile albo awarie albo deszcz.Po co są plandeki itd. skoro jest przyzwolenie na takie cyrki.Sprawdzałem też prognozy na jutro i deszczu ma być niewiele a ostatnie opady o 16,czyli rozumiem,że klub nie posiada suchej nawierzchni celen dosypania.Ciekawy jestem co by się stało jakby nie przykryto bądź nie przygotowano toru na czas na GP pewnie by stawano na głowie aby było ok,bo z takim podejściem to może się powtórzyć 1 GP w Warszawie i kłopoty z maszyną startową i torem (obyśmy się nie musieli wstydzić).Przypomne też to,jak często Gorzów miał w zeszłym roku kontuzje(Vaculik,juniorzy,Wożniak) i jakoś nie kombinowano aby mecze przekładać.Oby ta sytuacja się nie zemściła na Sparcie bo wstyd i tak już jest.Pozdro dla kibiców.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.