blokujczy miasto ZG ma możliwość podglądu internetowego swojego miasta czy mamy do czynienia z Bukaresztem?
Stelmet Falubaz Zielona Góra - Speed Car Motor Lublin
10 maja 2019, 18:00
54 : 36
relacja
blokujczy miasto ZG ma możliwość podglądu internetowego swojego miasta czy mamy do czynienia z Bukaresztem?
blokujHehe są kamery, na palmiarni chyba najbliżej, tylko musisz patrzyc na kompie nie na fonie
blokujpatrzę na kompie i nic nie widzę!
blokujZnaczy nie znalazłeś żadnej kamery czy żadna nie działa?
blokujpacze pacze nic nie widze , macam macam oka nie mam :}}}
blokujPrezes nie Pij tyle bo dopiero 13 ☺
blokujprawdziwy dzen tel men nie zwraca uwagi na cyferblat :}}}
blokujPrzejasnia się ☺
blokujnie u wszystkich :}
blokujPtak siedzi na kamerze poczekaj he he .
blokuja ktoś normalny może z ZG podać link?
blokujnormalny ??? :}}}
blokujChłopie wpisz kamery Zielona Góra on line to wyskakuje kilka, tylko nie wiem czy teraz chodzą bo na fonie nie działają , masz na palmiarni na rynku na lotnisku
blokujchłopie nie wchodzą ale dzięki !
blokujPan jest z Grudziądza ?
blokujtak a co?
blokujBo pamiętam ten nick z czasów jazdy w I lidze Motoru i Grudziądza.
I Pana oburzenie na przyśpiewkę młodego Stachyry ..." jesteśmy ch... wie gdzie". ;)
blokuja przyśpiewki Lublina i Gniezna o Grudziądzu?
blokujNo jeśli nie chodzą, to klapa a patrzyłes na różnych stronach ?na stronie urzędu też?
blokuji po co obrazasz ?
blokujobrażam? a zapodaj definicję obrażania!
blokujZacytuj moje słowa które obrażają kogokolwiek!
blokujnc i eleven posiadam! Pytam o link miasta do internetowych kamerek live! wychodzi ze ZG tego nie posiada!
blokujwejdź sobie na stronę GDDKIA i tam masz kamery drogowe z całej Polski
blokujaaaaa to nie zrozumiałem, sorki :)
blokujWitam prezesa jak tam pogoda? Pojedziemy dzisiaj!?
blokujSiema, mam nadzieję, że tak ☺
blokujłohohooooooo kogo moje piękne oczy widzą :) joł :)
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.