blokujTrochę Łagutę poniosło z tymi play-off. Może znowu coś wziął? Przedostatnie miejsce w tabeli i on gada o PO? Niech Motor się cieszy, jak załapie się na baraże.
- To nie jest tak, że ja przez dwa lata nic nie robiłem - mówi Grigorij Łaguta, który po niemal dwuletnim zawieszeniu za doping wrócił do żużla i osiąga świetne wyniki w PGE Ekstralidze. Rosjanin z marszu stał się liderem Speed Car Motoru Lublin.
0 105 przeczytaj cały artykuł
blokujTrochę Łagutę poniosło z tymi play-off. Może znowu coś wziął? Przedostatnie miejsce w tabeli i on gada o PO? Niech Motor się cieszy, jak załapie się na baraże.
blokujPóki co, to w tabeli mamy 2 punty straty do Włókniarza, który zajmuje 4 miejsce.
blokujPóki co, to i Toruń ma do Was też 2 punkty straty, a jeszcze jedziecie do Torunia.
blokujWy macie za to "ciekawy" terminarz do końca sezonu.
blokujGorzowska Stal faktycznie ma bardzo trudny terminarz. Wiele zależy od najbliższego meczu, ale na play offy nie ma żadnych szans. Mnie się wydaje ,że do trójki Leszno, Zielona Góra, Wrocław dołączy jednak Grudziądz. Oni maja najrówniejszy skład.
blokujMyślę podobnie.
blokujNie siej defetyzmu kolego. Na dzień dzisiejszy runda play-off jest całkiem realna. Trzeba wygrać za 3 z Włókniarzem, Toruniem, bonus na Grudziądzu, plus coś jeszcze. Grudziądz zremisował z Lesznem to możemy i my. Oczywiście jest to wariant optymistyczny.
blokujSpójrz na kolejne trzy mecze po rozegraniu u siebie meczu z Toruniem. Ile widzisz punktów w tych trzech meczach. Nawet nie wierzę, że będzie łatwo o punkt bonusowy z Grudziądzem.
blokujW Grudziądzu łatwo nie będzie, ale który mecz jest łatwy?
blokujfakt
blokujKolega widzę bardziej radosny od Grigorija ? bonus w Grudziądzu ??? hahaha tam Unia ktora jest 5 klas lepsza od was dostawala juz łomot 10-cioma i tylko przez "kontuzję" buczka ktory ni emogl jechać wyszarpoała remis, do 40 się nie doczołgają w Grudziądzu....nawet z Griszą.
Prawda jest taka że albo jeszcze 2 pkt z Gorzowem albo nawet zero do samego końca takie fakty....
blokujPrzeciez Petrus to jest trol z Gorzowa
blokujHahahh... idealne okreslenie tego zwisu meskiego ;DD
Do zob. jutro na Z5 ;)
blokujKilka punktów na pewno wpadnie. Bez obaw.
blokujW najczarniejszym scenariuszu Stal może skończyć rozgrywki z 8 pkt co da jej siódme miejsce po rundzie zasadniczej i baraż.
Toruń(d) 2/3 pkt
Grudziądz(w) 0/1 pkt
Wrocław(w) 0 pkt
ZG(w) 0 pkt
Leszno(d) 0 pkt
Lublin(w) 0/1 pkt
Częstochowa(d) 0/3 pkt
blokujW najczarniejszym scenariuszu, to i Motor może zakończyć rozgrywki z 4 punktami.
blokujNo jak może jak obecnie ma 4 pkt i Stal Gorzów u siebie;)
blokujJuż sobie doliczyłeś punkty za Stal? Obyś się nie zdziwił.
blokujI słusznie zmarzlik ma tylko raz urodziny
blokujZnasz kogoś, kto ma więcej?
blokujTak Chuck Norris ma codziennie.
blokujTy się martw o cienką Stal lepiej. Motor ma u siebie jeszcze Czewę (pewnie 2 pkt), Stal (3 pkt pewnie) i Falubaz (tu niewiadomo), mają też szansę na bonus z GKM. A Stal?? Stal może jedynie ugrac punkty na Toruniu i Czewie. Toruń ma u siebie jeszcze parę meczów, więc wychodzi na to, że jak Sparta odda Motorowi punkty, to Stal baraże albo leci z ligi. hahahaha
blokujTobie dalej hemoroidy dokuczają czy masz okres? O kogo ja mam się martwić, to ty mi nie mów, dziewczyno pusta jak karton po butach.
blokujNo i widzisz dzentelmena z ,,Gorzowu'', napisalas prawde ktora widzi cala zuzlowa Polska a on jedynie potrafil inwektywami Cie obrzucic. To jak widac standard w tym przygranicznym miasteczku...
blokujWiem, tak już mają w Gorzowie. Kompleksy, kompleksy.. Trzymam kciuki za Motor, w Lublinie przynajmniej mają dobrą atmosferę i robią tor do ścigania, w przeciwieństwie do Gorzowa.
blokujbrawo Ty :) srać na duposcisków z Rybnika i Gorzowa( nie wszystkich ) czekamy na was jutro Spartanie w Kozim grodzie !!
blokujLiczę na super meczyk z rozstrzygnięciem w 15 biegu ;)
blokujbedziesz w lublinie?
blokujPo co Rybnikowi kacap? Jesteśmy na szczycie a Lublin na dnie... I tak ww Lublinie nie zostanie dziękuję i dobranc
blokujRybnik wieczna I liga, mowia ci cwoku. Wielki Motor na lata ekstraliga ;)) Dobranoc :D
blokujdziś dostaniecie w palnik od WTS i zobaczymy wielki motor na dnie tabeli hahaha
blokujA jak nie dostaniemy to obiecasz ze zjedziesz pod ziemie i juz tu nie wrocisz?
hahahhh...z czym do ludzi cienki bolku ;D
blokuja czy ja o Griszy pisałem ? jakoś wszyscy wolą byc na dnie tam gdzie my a nikt nie chce szczytować na waszym miejscu ? lepiej byc na dnie w basenie niz na szczycie w szambie sie pluskać . Dziekuje miłej nocki
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.