blokujmoim zdaniem Brzeczek powinien odejsc i to teraz ciul nie trener!!!!
- Cieszą nas trzy zwycięstwa i to, że nie straciliśmy gola. Ale podchodzimy do tego świadomi, jak wiele pracy przed nami - mówi Jerzy Brzęczek, trener reprezentacji Polski.
blokujmoim zdaniem Brzeczek powinien odejsc i to teraz ciul nie trener!!!!
blokujNo co Ty?
On jest jak Rehhagel w 2004
Tam wtedy zadnej gry tez nie bylo
Grecy zagrali swoj "najlepszy" mecz gorzej niz dzisiaj my
I zostali mistrzem :)
Wynik a nie gra idzie w swiat
blokujOkej okej, ale nie potrafię sobie wyobrazić Polski jako mistrz świata (czy jako kadra która osiągnie coś więcej niż półfinał) a szczególnie patrząc na ich grę. Wszystkie mecze były fartowne i gdyby nasi przeciwnicy zagrali dobre mecze to dzisiaj byśmy byli bez żadnego punktu. Dziś tak samo - klepanina w polu karnym, Piątek strzela jakiegoś klopsa z nożyc, Glik i Lewy coś tam świrują a bramkarz nie wiedział jak zareagować - gdzie ją kopną i czy w ogóle ją kopną. Taki farcik. Także sądzę, że nie mamy żadnych szans a gdybyśmy się zakwalifikowali na mundial - to na grupie by się skończyło.
blokujW 2004 Grecy mieli WSZYSTKIE mecze fartowne
Jak nie 1:0 to w fazie KO 0:0 i po dogrywce 1:0
Poki co teraz kwalifikacje są na Euro ;)
Albo zaspales albo wyprzedzasz (2 lata) z tym "mundialem"
blokujWiem wiem, miałem zamysł napisać "Euro" a napisałem "mundial" xD
ale cóż, nie będę dyskutował, nie wierzę lekko w taki przebieg zdarzeń ale każdy ma inne opinie, i ja to szanuję
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.