blokujA gdzie ten najinteligentniejszy kibic Rowu książe petit ? pojechał na wyjazd do Gdańska ?
Zdunek Wybrzeże Gdańsk - PGG ROW Rybnik
9 czerwca 2019, 14:30
40 : 50
Relacja
blokujA gdzie ten najinteligentniejszy kibic Rowu książe petit ? pojechał na wyjazd do Gdańska ?
blokujhe he bez wątpienia ten koleś należy do rybnickiej "awangardy" :)
blokujkiedyś pisał normalnie, teraz sie to zmieniło z jakiegoś powodu
blokujJak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. To proste. Z kibicami innych miast piszę normalnie, bo i oni mają normalny stosunek dla naszego klubu.
Mam szacunek dla kibiców z Gdańska, Ostrowa, Tarnowa czy Łodzi. Nie widzę powodów żebym miał mieć takowy dla kibiców z Gniezna czy Lublina.
blokuja to sie zaczyna od jednego głupiego wpisu jakiegoś trolla (obojętnie z jakiego klubu) i mamy efekt domina
blokujWspomniałem Ci o tym bodajże wczoraj czy w piątek. Jest coś takiego jak chronologia i tego się trzymam. Nie obrażam pierwszy, bo nie taka moja natura, ale nie widzę powodów żeby nadstawiać drugi policzek kiedy inni plują na nasz klub.
blokujja tez nigdy nie hejtuje tylko ewentualnie odpisze jakiemus debilowi, tak to już tu wygląda, tylko źle że sie hejtuje ludzi z danego rejonu a nie klub czesto, troche żałosne ale tak tu juz jest
blokujDla mnie mimo wszystko dziecinada. Jak ktoś mi nie pasuje to blok i tyle.
blokujNa relacjach nie ma bloków :)
blokujTo już wina SF. Widocznie pasuje im jak ludzie skaczą sobie do gardeł.
blokujZielakowski ja się od jakiegoś czasu zastanawiam czy ty jesteś z Rybnika czy może twoje korzenie sięgają Lubelskie i żebyś nie myślał ze cie hejtuje .
blokuj???
blokujTo tylko pytanie
blokujjeżech 100% grubiorz jak co ; D
blokujNo to super
blokujkaj fedrujesz ?
blokujmarcel
blokujczasem zwóce uwage komus z Rybnika na temat tego co wypisuje ale to nie oznacza że nie jestem za Rybnikiem. Źle sie takie cos czyta po prostu. Trolli z Lublina jest tyle co z Rybnika. Ja w tym nie chce uczestniczyc bo po co. Tak wole po prostu i sie lacham gdy ktos jedzie Rybnik bo marnuje tylko czas ; ) tak już tu jest i bedzie
blokujMoże i jest tyle samo, ale tylko z ich strony po awansie zdarzyło mi się usłyszeć / przeczytać, że mam wyp. .. do zakładki pierwszoligowej.
blokuja ja czesto widziałem z naszej strony że oni Ukraincy itp no ale taki "smaczek" tego portalu już ; ) wojenka zawsze bedzie
blokujA to jest jakaś obelga? Na Ukrainie byłam. W każdej klasie, w której uczę, mam przynajmniej jednego Ukraińca.
blokujtaki ogóly pogląd na ludzi wschodu, przyznaje racje ze jest wojna Rbk Lbn ale ja po prostu nie odpisuje, jak ktos chce sie wadzić to niech sie wadzi : ) i sie lacham gdy ktos jedzie Rybnik bo na żywo w twarzą w twarz wiadomo hehe
blokuji teraz popatrz, jak się ma Ukrainiec, czyli porównanie którego użyłem w odpowiedzi na rusko-niemiecki bękart, czyli porównanie jakiego używają w stosunku do nas kibice z Lublina.
blokujno racja, szit wypływa coraz bardziej
blokujA to coś nowego na SF?
blokujto jest kwintesencja SF. ten portal bazuje na zainteresowaniu trolli
blokujJuż zrobiłem sobie dłuższą przerwę od SF, ale ciągnie wilka do lasu.
blokujBo jesteśmy kibicami gorszego sortu :)
blokujAle ja nie jestem z Rybnika.
blokujWiem przecież :) bardziej mi chodziło, że kibice Nice są gorszego sortu w odniesieniu do Twojej wypowiedzi.
blokujDokładnie tak :) Zaliczają krótki epizod w ekstralidze po 25 latach i dyktują nam co i gdzie mamy pisać :D
blokujJestem i mam się dobrze. A co u ciebie? Dupa dalej szczypie po laniu od Wrocławia ? Pogodzony ze spadkiem ?
blokujO jest Pan ;) No to czekamy na wpisy podczas meczu mam nadzieje że będzie co poczytać z Pana strony ;)
ps.Ja typowałem 50-40 dla Sparty i są na to dowody w moim archiwum wpisów.
Dlaczego Pan nie lubi kibiców z polskich stolic ?
blokuj...że nie lubię to chyba za wiele powiedziane. Ja po prostu odpłacam im dokładnie tym samym czym mnie częstują . Nie ma w tym jakiejś głębszej filozofii .
blokujAve motor jeszcze sie nie pogodził ze spadkiem. Gdzieś tam napisał ze wygraja w toruniu i u siebie z falubazem. Chyba powinni zmienic symbol lublina z koziołka matołka na naiwnego baranka.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.