blokujTotalnie nie kupuję takiego wytłumaczenia! Kolejny sezon jest już stracony! Jak się panowie stresują w pracy i nie mogą jej wykonywać należycie to proponuję poszukać innego, mniej stresującego zawodu... Prawda jest taka że co rok kontraktujemy odpady w nadziei że się u nas odbudują. Można tak kompletować skład ale nie w całości z takich zawodników. Rozumiem ściągniecie 1-2 zawodników, którzy sobie nie poradzili w Elidze ale cały skład? Pieszczek - dno w Grudziądzu, Thorrsell i Gomólski - padaczka w Zielonej, Cyfer 60 średnia 1 ligi 2018 w Pile, do tego Żupiński idzie w ślady Kossakowskiego - co mecz to regres :(
Zakontraktujmy markowych, 1 ligowych zawodników (np. Ljung, Lahti itp.), na nich oprzyjmy skład, i wtedy można dołożyć 1-2 spadochroniarzy z nadzieją że będzie to ich powrót do świata żywych.
Panie Zdunek, wystarczy przed sezonem dać nam (kibicom) znać, że celujemy w utrzymanie to przynajmniej zaoszczędzimy na karnetach i straconym czasie... Jestem kibicem żużla od ponad 20 lat, za Wybrzeżem jeździłem na wyjazdy ale od 2 lat szkoda mi już czasu. Szacun za ustabilizowanie sytuacji finansowej w Gdańsku ale to miasto i kibice zasługują na znacznie więcej niż szarzyznę 1 ligi i koniec sezonu już w wakacje.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.