blokujCud ! Wielki szacun dla szwedzkiej służby zdrowia !
Poważne problemy neurologiczne, uszkodzony kręgosłup, a im udało się to wyleczyć w 3 tyg. I to bez żadnej operacji, nawet bez drobnego zabiegu !
Szok ;D
Speed Car Motor Lublin od jakiegoś czasu nie może korzystać z Andreasa Jonssona. To wkrótce ma się zmienić. Maciej Kuciapa zdradził, że Szwed szykuje się do powrotu na tor.
blokujCud ! Wielki szacun dla szwedzkiej służby zdrowia !
Poważne problemy neurologiczne, uszkodzony kręgosłup, a im udało się to wyleczyć w 3 tyg. I to bez żadnej operacji, nawet bez drobnego zabiegu !
Szok ;D
blokujCałe szczęście w elitserien była przerwa teraz..dzieki temu AJ odpadły tylko 2 kolejki :D
blokujCzytajac Ciebie i tego Cysia , wypada tylko zalowac ,ze AJ nie zostal kaleka ! Co wy oboje macie w glowach aby tak szydzic z czyjes choroby .Po prostu brak slow!!!Zycze duzo zdrowia .
blokujDziekuje. Również życze zdrowia. I nie odwracaj kotka ogonkiem, ja w żadną nagła kontuzje nie wierze od początku wiec raczej szydze z jej braku. Ale oczywiscie wy w Lublinie tego w życiu nie przyznacie..
blokujSpadaj na szczaw leszczu
blokujPrzecież do Szwecji wyemigrowało wielu znakomitych afrykańskich szamanów. Więc nie rozumiem twojego zdziwienia :P
blokujZ jakiej kontuzji :?
blokujDo tej pory traktowalem Ciebie jako kibica , ale niestety po twoich chorych teoriach ,uwazam ze jestes zwyklym hejterem i nie zaslugujesz na niczyja uwage .Z przykroscia musze Ciebie zablokowac .
blokujKregoslupa.
blokujhahahahahaha!!!!!!
blokujCysiu jest jeszcze coś takiego jak rehabilitacja połączona z różnymi zabiegami . Fajnie że wraca chłopina do ścigania. Czy będzie z tej mąki chleb ? To się okaże ! Nie bądź taki złośliwy .Pozdrawiam.
blokujZwyczajnie uważam że to L4 było lipne. Jakby się działo to co było opisywane, to AJ nie jeździłby przez 1,5 miecha od dzwonu z GKMem.
Przed meczem Motoru w ZG pisałem, że dla Lublina najkorzystniej byłoby po tym meczu wysłać AJ na L4. I poszedł na L4. A teraz ZZtka się skończyła to i L4 się skończyło i AJ wraca do ścigania.
Proste.
blokujjesli faktycznie wróci do jazdy to wał jak nic.
blokujwał to wasz Prezes a Ty jemu podobny
blokujwasz tez
blokujNo dobra i nawet jeżeli tak było jak piszesz,to widzisz coś złego że beniaminek po wielu sprzeciwnościach losowych próbował się moze jakoś ratować !? Ale myślę że jednak było coś nie tak z A.J . Wszyscy mamy cos, za uszami także nie ma powodu do jakiej kolwiek złośliwość.
blokujTak szczerze to się specjalnie nie dziwię. W Ekstra nie ma przebacz, wszystkie chwyty dozwolone. Gdybym był menago Motoru pewnie zrobiłbym to samo.
blokujDokładnie ! Ja również.! Raczej każdy prezes czy menadżer.
blokujDokładnie grunt to się utrzymać nawet w barażach co by o nich nie mówili.
blokujtak samo lipne jak L4 Holty?
AJ się starał nawet w Gorzowie ważne punkty zrobił. Gdybyśmy go nie mieli bylibyśmy jeszcze głębiej na dole
blokujZAGINA cię ŚWIERSZSZU W KAŻDYM TEMACIE!!!!!!!!!!!
blokujTak, zwłaszcza sprzed monitora i tv ;)
blokujNie wnikam.Też mam nieraz inne zdanie i nie lubię statystyk ale...dystans też mam.Nie zza monitora!:}
blokujzatem powrót TAIA za 3-4 tygodnie tez będzie cudem ?
blokujA co ma piernik do wiatraka ?
blokujMówiłem, zeby przebadać dokładnie Jonsson i w przypadku oszustwa, ukarać go roczną dyskwalifikacją, Lublinowi odebrać wszystkie punkty a lekarzowi odebrać prawa do wykonywania zawodu na 3 lata.
blokujCiebie bez badania czeka dozywocie w Tworkach.
blokujA za kopanie przeciwnika odcinać nogę he he .
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.