blokuj1.Rybnik 20 pkt
2.Gniezno 18 pkt
3.Ostrów 17 pkt
4.Tarnów 17 pkt
PO :
Rybnik-Tarnów
Gniezno-Ostrów
W meczu dwóch drużyn, które raczej znajdą się w fazie play off tegorocznego sezonu Nice 1 LŻ PGG ROW nieznacznie pokonał 47:43 Car Gwarant Start Gniezno. Bonus pojechał do pierwszej stolicy Polski. Sensacja była jednak blisko.
0 131 przeczytaj cały artykuł
blokuj1.Rybnik 20 pkt
2.Gniezno 18 pkt
3.Ostrów 17 pkt
4.Tarnów 17 pkt
PO :
Rybnik-Tarnów
Gniezno-Ostrów
blokujMoże być myślę że damy radę Ostrovii w PLAY OFF :)
blokujpróba generalna już za parę tygodni
blokujBez wątpienia Rafael ma dużo spraw do przemyślenia teraz jest trzy tygodnie przerwy więc ma czas żeby zdecydować w jakim składzie personalnym Start przystąpi do decydującej fazy sezonu :)
blokujna pewno pojedzie Stalkowski Fajfer no i Kudriaszow. Niezbędny jest też moim zdaniem Berntzon
blokujGniezno np.2 pkt z Ostrowem i 3pkt z Gdańskiem i 1 miejsce za jure kudriaszow do Gdańska
blokujGniezno-Gdańsk 40-49 w pierwszym meczu.
Musielibyście wygrać w Gdańsku 50-40 ;)
Tą tabelę którą podałem to 99,9% pary PO.
blokujTarnów pyknie Rybnik i finał Tarnów Gniezno a ze Tarnów nie moze awansować(stadion) to witamy Gniezno w E lidze .Lepiej ich menago tego wymysleć nie mógł.
blokujTarnów byłby faworytem w dwumeczu z Rybnikiem nie dlatego że ma lepszy skład,bo ma gorszy ale tor w Tarnowie to większy handicap Unii niż tor w Rybniku dla gospodarzy.
blokujPyknac to se możesz swoją w domu gościu nie podniecaj się tak bo ci żyłka pęknie
blokujHahaha Gniezno w Ekstralidze haha haahaa
blokujmoże jeździć np. w Rzeszowie . Ba Ferenc byłby szczęśliwy .
blokujNo coś tam ostatnio wasz prezydent wspominał o ekstralidze, ale czy na pewno miał na myśli Tarnów?
blokujRzeszowa to na pewno nie miał na myśli a stadion do końca 2021 kimś trzeba zapełniać [ dotacje unijne ] Tu jest koniec zabawy w żużel . Szkoda zdrowia i kasy . Przykład Nawrockiego wielu wyleczył .
blokujA ty chciałbyś tego?
blokujTo nieistotne . Ja chce e-lipy 10 zespołowej .... ale od 2021 roku i startów startów wyłącznie polskich zawodników pod 8 i 16 .
blokujTak jak było kiedyś :)
blokujNice PLŻ ma już swoją markę i sponsorów więc zapomnij o powiększeniu E-ligi :)))
blokujczas pokaże co i jak . " never say never ".
blokujStart Gniezno startując w Nice PLŻ zakończył sezon 2018 z 200.000 zł ZYSKIEM więc na zapleczu E-ligi można też zarobić a połączenie z 2 ligą obniży poziom i zaczną się bezsensowne mecze typu Wanda Kraków -Kolejarz Opole taka prawda :)
blokujTo Twoja prawda . Fakty sa takie , ze w 1 i 2 lidze mamy po 7 zespołów . . Nic nie zapowiada aby ktoś miał dołączyć . Natomiast WANDA raczej nie pojedzie , Piła ... zobaczymy . Poza tym temat LOKO JEST CIEKAWY . Gdyby spełnił się zły scenariusz to kto by chciał bawić się w 2 ligę 3-4 zespołową .
blokujWygramy w Gdansku !
blokujTeż tak myślę wybrzeże już o nic nie jedzie kończą sezon więc trzeba się zrewanżować śledziom za inaugurację sezonu :)))))))))
blokujWolałbyś jechać w półfinale z Tarnowem czy Ostrowem ? ;)
Ja bym na miejscu Rafaela celował w mecz z Ovią z drugiego miejsca.
blokujSzczerze dla mnie to nie ma znaczenia kto się "nawinie" w Play Off Startowi bo widać że nasi zawodnicy mają progres formy sportowej i tak naprawdę Start Gniezno nikogo nie musi się bać bonusy na Rybniku i Tarnowie mówią same za siebie :)
blokujOczywiście również po cichu liczę na wygraną w Gdańsku, ale obiektywnie trzeba stwierdzić, że właśnie tam, będzie o wiele, wiele trudniej niż w Rybniku.
Nawierzchnia i geometria toru są bardzo zbliżone.
Niby pojedziemy jak u siebie.
Ale paradoksalnie tak nie jest.
Dlaczego?
A... no dlatego, że nasi w tym sezonie lepiej jadą na wyjazdach, gdzie tory są przygotowane trochę pod koło.
Liczę na finał: ROW- START
blokujTam jest beton jak u nas damy radę bez obaw :)
blokujAndriej za Jure, i coś tam można wysmyczyć
blokujTeż tak myślę że Jurica zaczął sezon na ławie i tak go zakończy ale WIELKI SZACUNEK DLA NIEGO TO KAPITAN STARTU I BĘDZIE Z NAMI NAWET W PARKINGU WSPIERAĆ KOLEGÓW W PLAY OFF :)
blokujTeam spirit!
I to jest najważniejsze!
Nawet jak kapitan wędruje na ławę.
blokuja Rybnik wygra w Łodzi myślę
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.