blokuj1.Rybnik 20 pkt
2.Gniezno 18 pkt
3.Ostrów 17 pkt
4.Tarnów 17 pkt
PO :
Rybnik-Tarnów
Gniezno-Ostrów
W meczu dwóch drużyn, które raczej znajdą się w fazie play off tegorocznego sezonu Nice 1 LŻ PGG ROW nieznacznie pokonał 47:43 Car Gwarant Start Gniezno. Bonus pojechał do pierwszej stolicy Polski. Sensacja była jednak blisko.
0 131 przeczytaj cały artykuł
blokuj1.Rybnik 20 pkt
2.Gniezno 18 pkt
3.Ostrów 17 pkt
4.Tarnów 17 pkt
PO :
Rybnik-Tarnów
Gniezno-Ostrów
blokujMoże być myślę że damy radę Ostrovii w PLAY OFF :)
blokujpróba generalna już za parę tygodni
blokujBez wątpienia Rafael ma dużo spraw do przemyślenia teraz jest trzy tygodnie przerwy więc ma czas żeby zdecydować w jakim składzie personalnym Start przystąpi do decydującej fazy sezonu :)
blokujna pewno pojedzie Stalkowski Fajfer no i Kudriaszow. Niezbędny jest też moim zdaniem Berntzon
blokujGniezno np.2 pkt z Ostrowem i 3pkt z Gdańskiem i 1 miejsce za jure kudriaszow do Gdańska
blokujGniezno-Gdańsk 40-49 w pierwszym meczu.
Musielibyście wygrać w Gdańsku 50-40 ;)
Tą tabelę którą podałem to 99,9% pary PO.
blokujTarnów pyknie Rybnik i finał Tarnów Gniezno a ze Tarnów nie moze awansować(stadion) to witamy Gniezno w E lidze .Lepiej ich menago tego wymysleć nie mógł.
blokujTarnów byłby faworytem w dwumeczu z Rybnikiem nie dlatego że ma lepszy skład,bo ma gorszy ale tor w Tarnowie to większy handicap Unii niż tor w Rybniku dla gospodarzy.
blokujPyknac to se możesz swoją w domu gościu nie podniecaj się tak bo ci żyłka pęknie
blokujHahaha Gniezno w Ekstralidze haha haahaa
blokujmoże jeździć np. w Rzeszowie . Ba Ferenc byłby szczęśliwy .
blokujNo coś tam ostatnio wasz prezydent wspominał o ekstralidze, ale czy na pewno miał na myśli Tarnów?
blokujRzeszowa to na pewno nie miał na myśli a stadion do końca 2021 kimś trzeba zapełniać [ dotacje unijne ] Tu jest koniec zabawy w żużel . Szkoda zdrowia i kasy . Przykład Nawrockiego wielu wyleczył .
blokujA ty chciałbyś tego?
blokujTo nieistotne . Ja chce e-lipy 10 zespołowej .... ale od 2021 roku i startów startów wyłącznie polskich zawodników pod 8 i 16 .
blokujTak jak było kiedyś :)
blokujNice PLŻ ma już swoją markę i sponsorów więc zapomnij o powiększeniu E-ligi :)))
blokujczas pokaże co i jak . " never say never ".
blokujStart Gniezno startując w Nice PLŻ zakończył sezon 2018 z 200.000 zł ZYSKIEM więc na zapleczu E-ligi można też zarobić a połączenie z 2 ligą obniży poziom i zaczną się bezsensowne mecze typu Wanda Kraków -Kolejarz Opole taka prawda :)
blokujTo Twoja prawda . Fakty sa takie , ze w 1 i 2 lidze mamy po 7 zespołów . . Nic nie zapowiada aby ktoś miał dołączyć . Natomiast WANDA raczej nie pojedzie , Piła ... zobaczymy . Poza tym temat LOKO JEST CIEKAWY . Gdyby spełnił się zły scenariusz to kto by chciał bawić się w 2 ligę 3-4 zespołową .
blokujWygramy w Gdansku !
blokujTeż tak myślę wybrzeże już o nic nie jedzie kończą sezon więc trzeba się zrewanżować śledziom za inaugurację sezonu :)))))))))
blokujWolałbyś jechać w półfinale z Tarnowem czy Ostrowem ? ;)
Ja bym na miejscu Rafaela celował w mecz z Ovią z drugiego miejsca.
blokujSzczerze dla mnie to nie ma znaczenia kto się "nawinie" w Play Off Startowi bo widać że nasi zawodnicy mają progres formy sportowej i tak naprawdę Start Gniezno nikogo nie musi się bać bonusy na Rybniku i Tarnowie mówią same za siebie :)
blokujOczywiście również po cichu liczę na wygraną w Gdańsku, ale obiektywnie trzeba stwierdzić, że właśnie tam, będzie o wiele, wiele trudniej niż w Rybniku.
Nawierzchnia i geometria toru są bardzo zbliżone.
Niby pojedziemy jak u siebie.
Ale paradoksalnie tak nie jest.
Dlaczego?
A... no dlatego, że nasi w tym sezonie lepiej jadą na wyjazdach, gdzie tory są przygotowane trochę pod koło.
Liczę na finał: ROW- START
blokujTam jest beton jak u nas damy radę bez obaw :)
blokujAndriej za Jure, i coś tam można wysmyczyć
blokujTeż tak myślę że Jurica zaczął sezon na ławie i tak go zakończy ale WIELKI SZACUNEK DLA NIEGO TO KAPITAN STARTU I BĘDZIE Z NAMI NAWET W PARKINGU WSPIERAĆ KOLEGÓW W PLAY OFF :)
blokujTeam spirit!
I to jest najważniejsze!
Nawet jak kapitan wędruje na ławę.
blokuja Rybnik wygra w Łodzi myślę
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.