blokujSzkoda ,szkoda wielka szkoda.Oglądałem ten mecz przez tyle godzin i pózniej po prostu padłem....nie wiem chyba przestane być kibicem.Chyba lepiej nie interesować się tym za bardzo,bo to tylko sport.Gratulacje oczywiście dla Novaka.W takich meczach aż się prosi o remis.Niestety w tenisie nie ma czegoś takiego.Kiedy Djokovic przełamał na 4:2 Feda już sie pogodziłem z tym,że dociągnie ten mecz i wygra.Pózniej Federer odrobił straty i nawet podawał na mecz.To wydaje się takie proste ,że powinien skończyć,ale to już była 4 godzina gry.Tak jak napisałem wolałbym,żeby Djokovic po przełamaniu zdobył te 2 gemy i wygrał.Jeśli masz piłki meczowe i gdzieś ci uciekną,to jest dużo gorsze.Fed pewnie będzie analizował co mógł zrobić lepiej.Poszedł do siatki i został minięty....I jeszcze te 94 piłki kończące,mieć ich tyle i przegrać,co prawda tylko o 4 punkty,ale jednak.No cóż z Djokovicem tak od 2014,15 roku mu nie idzie.Wcześniej to on częściej wygrywał.Nie zapominajmy też,że własnie do gdzieś tak 2014 roku panowie,akurat w szlemach spotykali się głównie w półfinałach.Osobiście wolałbym,żeby Fed przegrał ten finał w 3 setach,ale ogólnie dla sportu dostaliśmy kawał pięknego widowiska.''''''
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.