blokujchodz jestem calym sercem z Toruniem to nie widze zbyt duzych szans na wygrana mysle ze sezon zawalili Bracia i chyba ktos przejzy na oczy i w nowym sezonie ich juz nie bedzie. A skoro juz mowa o Toruniu to Adrian i Pawel do boju!!!
forBET Włókniarz Częstochowa - Get Well Toruń
26 lipca 2019, 20:30
52 : 38
Relacja
blokujchodz jestem calym sercem z Toruniem to nie widze zbyt duzych szans na wygrana mysle ze sezon zawalili Bracia i chyba ktos przejzy na oczy i w nowym sezonie ich juz nie bedzie. A skoro juz mowa o Toruniu to Adrian i Pawel do boju!!!
blokujMimo wszystko liczę na fajny mecz pod względem widowiska. Liczę też, że do Częstochowy przyjedzie większa grupka niż rok temu. Sezon wam troszkę położył Iversen. Nie jest to ten Iversen co 3 lata temu. Póki co macie jeszcze matematyczne szansę na utrzymanie.
Włókniarz 0
Wrocław 2
Leszno 0
Zielona Góra 2
Nie wiem czy to wam da przepustkę ale będzie ciężko.
blokujMy raczej nic już nie wygramy do końca sezonu , trzeba patrzeć realnie . Dziś , dobry żużel pokaże Doyle , reszta naszych to protezy , które nic nie pokażą . Paweł i Adrian dziś na bank , zaliczą dobry występ i nas pozamiatają .
Pozdrawiam
blokujPrzedpełski to może pozamiata ale parking a po swoim 2 biegu prysznic i do domu .Miedziak jak się podpali to gleba w każdym biegu niestety ale tak to realnie wygląda.
blokujZobaczymy , mogą dobrze pojechać w Szwecji dlaczego nie w Częstochowie ?
blokujto się nie przekłada zupełnie na nasze tory
blokujnie znasz sie dzieciaku Torun ma najlesza ekipe na swiecie
blokujTo widać :)))
blokujnajlepsza z ty najgorszych zobacz tabele dzieciatko a pozniej pisz koment
blokujPrzypadek, od teraz wszystkich gromimy
blokujYhy ale to nie 1 liga:)
blokujNatalia .... Zapamietam ten nick chłopcze:)
blokujto ze lubisz chłopaków to nie podrywaj mnie, zawiode ciebie zły adres
blokujTo prawda niestety .. Pawełek może z 3 pkt zrobi , nie daje mu więcej . Bedzie cisnienie a Miedziak nie wytrzymuje tego ...
blokujnie widzę sensu wzmacniania formacji juniorskiej na 1 ligę. IKS "powinien(?!) sobie poradzić w niższej lidze o ile odblokuje głowę. Braciszkowie H. - czy oni są nam potrzebni ? może lepiej oczyścić atmosferę i przewietrzyć skład żeby ta drużyna odżyła? Jeśli zostaną nadal mogą być kwasy..... Co do dzisiejszego meczu :przewiduje standard czyli porażkę w okolicach 53:37.Paweł i Adrian zrobią wszystko żeby zamknąć pysk Termińskiemu.Zawsze tak było ,że nasi wychowankowie musza się odkuć i pokazać w meczu z była drużyną.
blokujNie liczyłbym na X w przyszłym sezonie.
blokujw sumie to na nikogo nie można liczyć kiedy jest taka chora atmosfera w klubie.A ten szczególny przypadek to ciekawy przypadek dla psychologów sportowych.I dlatego dodałem znak zapytania i napisałem ,że "powinien" co wacale nie znaczy ,że tak będzie.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.