blokujco wy nie ktorzy piszecie za bzdury.ten kto byl na meczu wie bo widzial ze komisarz toru z sedzia zabrali nam 3 pkt bo zrobili tor nie do scigania.przed meczem lali wody tyle ze na zewnetrznej gdzie w grudziadzu jest sciezka dla odwaznych zwyczajnie jej nie bylo wiec liczyl sie tylko start i zero walki i mijanek bo nie bylo gdzie sie scigac.dla mnie to jest zabijanie zuzla i widowiska jakie mamy zawsze w grudziadzu.to co robia zawodnicy na zewnetrznej ktorej dzis nie bylo to cos czego nie ma na zadnym stadionie w polsce.ja osobiscie stany przedzawalowe mam jak widze ta beczke smierci w grudziadzu i to jest to co daje nam ten sport tzn adrenalina na trybunach nie tylko na torze ale dzisiaj to co sie wydazylo jest jednym wielkim nieporozumieniem.nie rozumiem dla czego zabiera sie atut toru gospodarzowi tym bardziej druzynie ktora jedzie za polowe tego co przyjezdni.zamiast wyrownywac szanse zeby slabsi mieli cos do powiedzenia to daje sie fory tym silniejszym.smieszny sie robi ten sport jak smieszni sa ci co na to pozwalaja.pierwszy raz wracam do domu z meczu bez okruszka nawierzchni na koszulce ito latem.porazka poprostu do kad zmierza ten sport.kto ma kase jedzie o medale.biedbiejsi moga sobie walczyc o utrzymanie.pozdrawiam wszystkich kumatych.AVE GKM!!!!
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.