blokujDobra panowie. Moja kota "Di di" wola mnie spać :) uszanuje coś jeśliby moje bedzie uszanowane. Jest 2 więc choćmy już spać. Dobranoc
Duży ciężar gatunkowy meczu Speed Car Motor - forBET Włókniarz udzielał się wszystkim od początku do końca. W spotkaniu pełnym kontrowersji, ostrzeżeń i zaciętej walki padł remis 45:45 po wygranej 5:1 gospodarzy w piętnastym biegu.
0 263 przeczytaj cały artykuł
blokujDobra panowie. Moja kota "Di di" wola mnie spać :) uszanuje coś jeśliby moje bedzie uszanowane. Jest 2 więc choćmy już spać. Dobranoc
blokujWchodze w to :-)
blokujJa też a kolega się obraził xD
blokujZa to drugi zaklada, ze mnie zabije :-)
blokujYhy :) już gdzieś to przerabiałem :) straciłem czas i kasę a paliwo :))))
blokujJa tez 2x ale jeszcze ten jeden raz strace czas. Niech bedzie :-)
blokujBedziesz nastepny po oyayebie ;))
Good night lovers :****
blokujPrzeczytaj to jutro jak wytrzezwiejesz :-))))) milych doznan ;-))))) kozak osiedlowy sie qrwa znalazl :-)))))
blokujDobrej nocy wam zycze i ogolnie pozycia kocmoluszku huehuee
blokujNo to...ukladanka,,,,zadzialala,.,O)bydwa Kluby ,zadowolone,,,,,Zawalil GKM,,,,,,,,:)_))))
blokujPrzypomnij mi, gdzie sie spotykamy?
blokujHahahaaa.. ja tam bede czekal.
Nie daj ciala przed ;))
blokujTo pewnie wójt xD
blokujWlacz hustler tv, bo akcja jest.... dwie panie w 69 rozmawiaja ;-)
blokujSuper. Nie mogę się doczekać :))))
blokujZa chwile sie ustawi z cala grupa wyjazdowa Lecha i polowa Zylety.... ze o Chlopakach z Chorzowa nie wspomne :-))))))
blokujDobra Shape, milej reszty nocy. Dobranoc
blokujTrzymaj się misiek i jak coś to jestem :))) dobranoc
blokuj:-)))
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.