blokujKtoś usunął mój wpis ??? Ciekawe kto????:}}}}}}}}}
Działacze Get Well Toruń już prowadzą rozmowy o składzie na sezon 2020. Oficjalnie trudno coś wyciągnąć. Nieoficjalnie wiemy, że prezesi spotkali się z Jasonem Doylem i Chrisem Holderem. Na liście życzeń są Wiktor Kułakow i Adrian Miedziński.
0 153 przeczytaj cały artykuł
blokujKtoś usunął mój wpis ??? Ciekawe kto????:}}}}}}}}}
blokujStraszne...
Może za błędy ortograficzne?
Spróbuj na portalu dla żużlowych antyszczepionkowców,może nie usuną.
Masz renomę,nie ma co...
No ale sam zasłużyłeś.
blokujZ tobą nawet ie ma co gadać boś stale w :trasie: Jak ma tam coś :na podorędziu: to nie do mnie pisz!! Nie pisz wcale!!!!!!!!!
blokujNic nie wiesz,
Nic nowego...
To nie ty ostatnio robiłeś za hostesse paraportalu? :D
Zablokuj jak czujesz się za mały.
I nie becz
blokujDo rzeczy piszemy.
Robiłeś za hostessę? :D
Pochwal się :))
blokujDo Rzeczy? DO RZECZY TO....FRAJER JESTEŚ DLA MNIE LESZCZU ZZA SZYBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blokujNiekonwencjonalnie trochę Robert...Ale cóż?Czasem człowiek musi bo inaczej się udusi:D...
blokuj:}Witaj.Ja z gościem nie mam tematu!:}}}}}}}}}} Nie widzicie tego????????? Można mnie obrażać a ja mam pisać dziękuje?!!!!!!!! Pozdrawiam,zawsze uważam Cię za super gościa,może relacje się jakoś :pogmatwały: ale zdania nie zmieniam.
blokujCo się pogmatwało?...Nie rozumiem.
blokuj:}Oj tam:}Zdziwiony byłem ale cieszę się że piszemy:}
blokujZdziwiony czym?...
blokujHmm..Ten temat schodzi,potem znów wraca.Raz blokujesz,czasem rozmawiasz...Czemu mam zawdzięczać przypadłość udziału w rozmowie bądź braku dyskusji?...,,'74...
blokujCzyli wstydzisz się że robiłeś za hostessę,rozumiem.
Jako zaś jednostka prosta,nienahalnie inteligentna szybko ulegasz emocjom,plujesz jadem,słowem-niestabilny emocjonalnie.
O błędach w pisowni nie wspomnę,bo lapsusy sadzisz bez wzgledu na cokolwiek.
Miałeś na sobie jakąś szarfę? :D
blokujNo jak o co?Nie dosyć że pisać,to czytać też nie teges? :)
Miałeś szarfe czy nie? :D
blokujPisz pisz!
blokuj"Wieżte" - co to za narzecze? :DD
Co z tą szarfą na Jowisza? :)
blokujPytaniem na pytanie?
Nie godzi się.
Nie mowili na terapii?
Słabiutko coś...
Jaki kolor tej szarfy był?
blokujSłabiaczek
blokujTo co z tą hostessą? Napisz ,wszyscy się dowiemy a ty dowieziesz te pomidory!
blokujO to pytam zainteresowaną, ale kluczy...
Otwórz się
Nikomu nie powiem :D
P.S.Omijasz niewygodne dla siebie obszary
blokujLeć do najbliższego lustra :)
blokujTy za to cały czas na bani. Jesteś degeneratem który nic w życiu nie osiągnął i ten o to degenerat będzie się nabijał z kogoś kto cieżko pracuje . Jakby to napisał twój jedyny przyjaciel hipokryzja
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.