blokujSzacunek ta.
A w tv wypier..... Było słychać
Wydaje się, że forBET Włókniarz Częstochowa dokonał niemożliwego. Zespół wskazywany na największe rozczarowanie sezonu zapewnił sobie udział w fazie play-off pokonując MRGARDEN GKM Grudziądz 52:38.
blokujSzacunek ta.
A w tv wypier..... Było słychać
blokujTo pewnie odnośnie decyzji sędziego, ewentualnie po teatralnym położeniu się na torze Rolnickiego. Nie wiem czy w tv to było pokazane, ale po uślizgu wstał i chciał chyba zejść z motocyklem na płytę, a po chwili się położył i zaczął zwijać, przy 4:2 dla CKM'u (w powtórce był identyczny wynik). Do samych kibiców na 100% nikt czegoś takiego nie skandował.
blokujWątpię,że Rolnicki sam się położył to raz a dwa gdybyś dobrze patrzył to byś widział,że tylne koło miał zablokowane i dlatego nie mógł zejść z toru.Więc jak widział,że nie da rady zejść do przykucnął bo może zabolała go noga którą miał niedawno kontuzjowaną.
blokujNie chodzi mi o sam moment upadku z motocykla, bo najzwyczajniej nim 'majdnęło' (nie wyglądało na bank jakby kładł motocykl), tylko po całym zajściu podprowadził sprzęt pod bandę (upadek gdzieś ok. środka toru) i obserwował kolejność reszty zawodników i jak zobaczył że Artiom jedzie drugi, to się 'położył'. A po całym incydencie szyderczo się uśmiechał. Siedziałem akurat na wprost zdarzenia.
blokujJa oglądałem tylko w TV i widziałem jak mu zblokowało tylne koło.Jego śmiechu już nie pokazali.
blokujTo była ewidentna czerwona kartka dla symulanta Rolnickiego o czym dowiesz się pewnie z magazynu żużlowe go w kontrowersjach chłopak wstał zobaczył który jedzie Artiom i usiadł pod bandą jak na pikniku a potem się położył i udawał że nóżka boli ale kamery oszust już nie oszukać. Powinien zostać ukarany czerwoną kartką jeszcze raz powtórzę
blokujMogłeś wybiec i pomoc mu pchać ten motocykl z zablokowanym kołem, pewnie dałbyś radę w dwie sekundy i na jednej nodze.
blokujSpokojnie nie wszyscy w Częstochowie to samo widzieli co kolega Wzeta pozdro
blokujOczywiscie ,ze tak odnoszę się tylko do kolegi Wzeta. Może i jestem w tym przypadku nieobiektywny, ale ciężko mi się doszukiwać celowości Rolnickiego w przerwaniu biegu. Koło blok, gość świeżo po kontuzji i nie uradził, nawet zdrowy zawodnik miałby problem zdążyć zejść z toru tak szybko.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.