blokujoj ludzie ludzie, za rok SF upadną, bo po kim będziecie jeździć jak Nas nie będzie?
Słaby dzień Piotra Lisa, który prowadził mecz Get Well - Stelmet Falubaz. Sędzia nie pokazał żółtej kartki Jackowi Holderowi. Czerwoną powinien obejrzeć z kolei Jason Doyle, który pojechał bardzo ostro z Piotrem Protasiewiczem.
0 125 przeczytaj cały artykuł
blokujoj ludzie ludzie, za rok SF upadną, bo po kim będziecie jeździć jak Nas nie będzie?
blokujDarliscie łacha z Gorzowa Leszna czy Zielonej Gory to sie nie dziw ze teraz klub bez nazwy honoru i ambicji jest przez całą kibicowska Polskę wyśmiewany.
Sami na to zapracowaliscie swa arogancja i bezczrlnoscia.
blokujPrzykro mi ale ode mnie blok do końca roku. Czegoś takiego się po Tobie nie spodziewałem :/
blokujPrawda zabolala
blokujDodam jeszcze, na podstawie poniższych postów kibiców Toruńskich, ich dyletanctwo w sprawach sportu żużlowego.
blokujGuma w majtach za ciasna kolego, radzę poluzować, bo to straszny dyskomfort i może powodować dysfunkcje, jak widać nawet umysłowe.
blokujOn gumę w majtach nosi na uszach, i mu uwiera na czole.
blokujDobrze, że wy znacie takie pojęcia jak honor (oddawanie meczów rywalom) i ambicję (kryzys w lipcu przepowiedziany już w kwietniu) Jesteście klubem, który od początku istnienia świeci przykładem a wasi zawodnicy to kwintesencja dżentelmeńskiej jazdy. Szkoda, że w 2016 utrzymał was zielony stolik, bo do dziś pewnie tułalibyście się w 1 lidze.
blokujFakt stolarz i drogowiec byli z Gniezna...
blokujTo wgl Twojej teorii kibice Toruńscy są wszystkiemu winni, niestety Twoje argumenty są tak słabe.. a nie sorki, Ty nie podałeś żadnych argumentów.
blokujROMAN to moze jedynie cegly podawac
blokujA ja uwazam, ze cala Polska zyczyla Toruniowi spadku, bo ma kompleksy względem tak fajnego klubu. Zawsze Polak sie cieszyl jak komus lepszemu od niego cos nie wyszlo
blokujhahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blokujW Punkt!:}}}}}}}}}}}}}}}}}}}
blokujZa rok będzie normalnie. W końcu
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.