blokujŁokropne są te baby! Co za słabe pożegnanie przy siatce, zważywszy na dwie białorusinki.
Gratulacje dla Sabalenki i Mertens!
> > >Iga idziesz!!! ;)> > >UWAGA!!! EDYCJE TE KONCZYMY PO FRENCH OPEN 2020 >>> ZAPRASZAM NA NASTEPNA EDYCJE 2021. JESLI ODBEDZIE SIE AO 2021, TO BEDZIE ON PIERWSZYM ETAPEM TEJ EDYCJI!!! ========================================= ZAWODNICZKI NA AO 2021 ========================================= 1. Iga (…)
104 10640przeczytaj cały artykuł
blokujŁokropne są te baby! Co za słabe pożegnanie przy siatce, zważywszy na dwie białorusinki.
Gratulacje dla Sabalenki i Mertens!
blokujA ja tęsknię za Viką w formie "singlowej".... ;-(
blokujJa w sumie też ;)
blokujTo se nevrati! Idzie nowe. I u chłopów i u babów! ;)
Ale dziś niech zostanie po staremu. ;)
Vamos Rafa! QM odwołałeś? Bo ja zgubiłam gdzieś moją rafową koszulkę i jestem w stresie! Za to grosz znalazłam. ;)
Grosz Rafa dobrze i po 19! ;)
blokuj"Sportowo" tak, ale dla mnie liczy się wymiar ludzki.....kiedyś wydawało mi się, że zaangażowanie w mecze Wiktorii jest przejaskrawione. Ale to wybitnie wrażliwa osoba. Dla walki o dziecko poświęciła miliony. Bardzo to mnie (wz)ruszyło. Oni/one mają jeszcze życie poza kortem/stadionem. I dobrze jak się w nim odnajdują. Dlatego ciepło spoglądam na biznesowe sukcesy Ulki, szczęście Agi i Caro,rezygnację z wyczynu Kim i Lucy.....
blokujJak się czujesz?
TO już za godzinę...
blokujNo stres. I ta zagubiona koszulka...
Ale nie trzeba tego Rafie. Da radę!!! Vamos!!!
blokujWspółczuję, bo wiem co będziesz przeżywała, ale nie wyobrażasz sobie, jak bardzo Ci zazdroszczę...
Też bym tak chciał się denerwować...
Jasiu wracaj...
Vamos Rafa, po tytuł!!!
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.