blokujRafa szczęśliwy ?
Nie słyszeliście, jak w Kato tąpnęło ?
To był kosmos :***)
Rafa jesteś wielki :))
Daniłł .... Ty zaczynasz być wielki :))
Rafael Nadal wygrał rozgrywany na kortach twardych wielkoszlemowy US Open 2019. W niedzielnym finale Hiszpan w pięciu setach i po ponad 4,5 godzinach morderczej walki pokonał Daniła Miedwiediewa.
blokujRafa szczęśliwy ?
Nie słyszeliście, jak w Kato tąpnęło ?
To był kosmos :***)
Rafa jesteś wielki :))
Daniłł .... Ty zaczynasz być wielki :))
blokujPsinko, umarłam 5 razy.
Ile on tam zdrowia zostawił!!!
Nie spękał!!! Grande Rafa!
A Danil ma mój duży szacunek. Lubię go od dłuższego czasu. Postawił się i też nie spękał. On też kiedyś wzniesie puchar. Jestem pewna.
Vamos!!!
blokujNie miałaś czasem po przegranym czwartym secie dejavu i mecz z Fabio Fognini? tam też było 2:0 z przełamaniem w trzecim secie. Miałem już czarne myśli i cały piąty set oglądałem na stojąco robiąc vamoski po każdym jego wygranym punkcie :)
Piękny to był mecz, ale jakże wykańczający psychicznie mnie i wszystkich prawdziwych fanów.
blokujW piątym secie miałam moment zwątpienia. On ciągle gonił... Oczywiście, że Fabio mi przychodził do głowy!!!
Mecz mi odebrał co najmniej miesiąc życia. Ale na serce raczej nie zejdę, bo trening kardio mamy z tym naszym idolem w pakiecie.
Vamos prawdziwi kibice! Vamos Rafa!
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.