blokuji po mojemu , brawo Bartek
3. finał IMŚJ w Pardubicach
4 października 2019, 19:00
0 : 0
Relacja
blokuji po mojemu , brawo Bartek
blokujLambert dziekujemy za wspólne spędzone 3 lata ale nie łapiesz sie do składu :)
blokuj@мurgrabia: Tak pudlo juž jasne teraz tylko kdo mistrz ja mysle že Drabik
blokuj@мurgrabia: łapie się , łapie , a co ty myślisz ? Skład Motoru podobny dojdzie jedynie Zagar , także nic wielkiego , o ile nie odejdzie koks Grisza
blokuj@vlkoc: no bo się nie znasz , to tak myślisz , lepszy rozkład ma Domin
blokuj@мurgrabia: No pacz pan jaki mości Murgrabia zrobił się wybredny :P
blokuj@Leszczyński fan: nejestem za Drabikem ale mysle že to on nezrobi juž bladu zo zeszlego roku zobaczyme jak bedzie po biegu15
blokuj@vlkoc: widziałeś ten bieg teraz , Drabik 2 i jest remis , tyle że Drabik kończy z pół 3 i 4 , a Domin z 1 i 2 i nie da mu
blokuj@Leszczyński fan: DOKŁADNIE , DRABIK JEDZIE TERAZ Z NAJGORSZYCH PÓŁ, SMYK TRACI DO NIEGO TYLKO 6 PUNKTÓW. ZAKŁADAM ŻE PO CZĘŚCI ZASADNICZEJ BĘDZIE JUŻ TYLKO 3 PK RÓŻNICY!!! COŚ CZUJE ZE W FINALE BĘDZIE SIĘ WSZYSTKO WAŻYĆ!!! KUBERA DRABIK I SMYK BĘDĄ MIELI SZANSE NA ZŁOTO!!!!, KVECH 4 MIEJSCE - NASTĘPNCA DARCEGO!!!
blokuj@Songo ze Wsi i jego BYKI: wygra Drabiki tak nasz Kvěchaby sa neskonczyl jak Darcy bo naprawde jego jazda jest bardzo nebzpeczna
blokuj@vlkoc: DRABIK TO WYGRA, ALE DZIŚ TYLKO JESZCZE JEDEN BIEG MÓJ DROGI.
JA DZIŚ GO WIDZĘ NA 4 MIEJSCU. ZARAZ ZA CZECHEM
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.