blokujUdało Wam się kupić karnet z numerem miejsca? ku...a jak kupiłem bez miejsca to co to oznacza? przydzielą mi miejsce w późniejszym terminie? żenada z tymi karnetami u nas...
Mikkel Michelsen był jednym z liderów Speed Car Motoru i został uznany za odkrycie sezonu 2019. Duńczyk szybko zadeklarował, że zostaje w Lublinie, ale później i tak otrzymywał oferty z innych klubów. Na żadną się nie skusił, a mógł zarobić więcej.
blokujUdało Wam się kupić karnet z numerem miejsca? ku...a jak kupiłem bez miejsca to co to oznacza? przydzielą mi miejsce w późniejszym terminie? żenada z tymi karnetami u nas...
blokuj@Mistrz z Lublina: Ja wziąłęm z przydziału. Nawet niezłe.
blokuj@Mistrz z Lublina: może trafiły Ci się miejsca stojace
blokuj@Mistrz z Lublina: W klubie powinni sprzedawać karnety a nie przez internet i by było ok już z biletami jaja były serwery padały powinni anulować tą dzisiejszą farsę a nie sprzedaż i zrobić normalną jak za starych czasów w budynku klubowym i empik ach tyle lat człowiek chodzi na stadion na żużel i chyba przyjdzie pora po tylu latach ogladać mecze w tv
blokuj@Mistrz z Lublina: Ja nie mam wcale. Nie wyobrażam sobie, że wychodzę w niedzielę i mówię moim synom, że idę na mecz a oni muszą zostać w domu. Dało się zarezerwować tylko pojedyncze sztuki, a jheśli 2-3 karnety wskakiwały do koszyka to porozrzucane po całym stadionie. Także sezon przed tv + wyjazdy.
blokuj@krynston: w którym sektorze dostałes?
blokuj@Mistrz z Lublina: Na 10 stanowisk komputerowych nie udało się nikomu z nas dosłownie nikomu kupić żadnego karnetu.
blokuj@Mistrz z Lublina: Może masz miejsce na schodach lub koronie stadionu ;) a tak poważnie widzę że u Was taka sama bieda jak u nas... stadion za mały
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.