blokujDzisiaj taka nowość w wykonaniu dinozaura :)
blokujDzisiaj taka nowość w wykonaniu dinozaura :)
blokujThanks :)
blokujDrobiazg ;) Dzisiaj odpowiedziałam na nurtujące Cię pytanie :)
blokujNo tak, przeczytałem, dokładnie takiej ogólnikowej wypowiedzi się spodziewałem ;)
blokujJaka ogólnikowa ? :O ...Moim zdaniem bardzo precyzyjna :P
blokujTy już dobrze wiesz - albo nie wiesz :P - jaka mogłaby być naprawdę precyzyjna i wyczerpująca odpowiedź na to pytanie :D :D :D
blokujA ja tym razem co innego, C jak Causa Sui, "psychodelicy" z Danii tym razem na występie w Roskilde parę lat temu. Mają parę świetnych rzeczy, ale tego trzeba słuchać całymi albumami, np. Live at Freak Valley (2014) lub Vibraciones Doradas (2017), lub album Emporie Tide z 2013 i Return to Sky z 2016, też ujdą. Nie wiem, czy zasługują na miano supergrupy, może tak prywatnie dla mnie, bo bardzo ich lubię :)
blokujJeżeli mam być szczera, to....nie do końca mnie to "kręci" ;)
Być może dlatego, że dzisiaj piątek i szykuje mi się mała imprezka....dlatego już od rana zaczynam się "nakręcać" :D
blokujHej modki, opanujcie sie i zajmijcie czyms pozytecznym!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---> Tino, Powtarzam post: zajrze do muzy wieczorem i zycze milej imprezy! :)
---> Coz za dno z tym usuwaniem niewinnych postow!!!!!!!!!!
blokujHahahaha , to Twój post powinni usunąć, a raczej mój :D
blokujobejrzałem to, zdaje się, że ten director chyba sobie coś wstrzyknął przy tym cięciu ;)
blokujTeraz na trzeźwo widzę, że w moim komentarzu brakuje "nie"....miało być "to nie Twój" :)
blokujDalej w tonacji "C": dziś kolej na chyba największego z żyjących lead guitar playera: oczywiście Erica Claptona. A skoro największy gitarzysta, to i kawałek z największego w historii koncertu, odbywającego się na stadionach Wembley i w Philadelphii w 1985 roku, zorganizowanego przez Boba Geldofa, Live Aid, w celu pomocy głodującym w Afryce. Phil Collins wtedy najpierw grał na Wembley, a potem szybko przyleciał Concordem, żeby zagrać na występie swojego przyjaciela. Clapton zagrał tam trzy kawałki, kto wie czy nie był to jego najlepszy występ live. A z nich prezentuję jego chyba najlepszy utworek, Laylę. Nota bene sama Layla, czyli Pattie Boyd była obecna na występie swojego męża i wzruszył ją ten występ do łez. No niestety, były to już ostatnie lata tego małżeństwa...
Vid 224
blokujW każdym razie wyszło bardzo apetycznie :)
blokujPoza paroma torsjami, potwierdzam ;)) z tą małpą mógł sobie dać spokój, that was too much ;)
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.