blokujOlałem to. Jak chcecie to się umówię na spotkanie i pójdę. Proszę o listę zażaleń i propozycji. Z niczym nie ma sensu iść.
Górnik Zabrze - Cracovia
6 marca 2020, 20:30
3 : 2
relacja
blokujOlałem to. Jak chcecie to się umówię na spotkanie i pójdę. Proszę o listę zażaleń i propozycji. Z niczym nie ma sensu iść.
blokuj@Marianek07: OJ NIE BĘDZIE TEGO BRAKOWAĆ, UWIERZ MI
blokuj@Marianek07: Cześć Marianek :) Masz rację. Postulat 1) Żeby NASI wygrywali ;)
blokuj@Marianek07: No np. na telefonach SF nie działa przez co np. się nie da się prosto ze stadionu w przerwie napisać, no i jak każdy widzi komentarze z relacji lecą w kokpit a tu zostają tylko te luzem napisane.
blokuj@KoronaMKS - Białystok is rainbow: Ja mogę z telefonu tylko wchodzę w muj pierwszy komentarz typ odp sobie tylko wymazuje muj nik :)
blokuj@Marianek07: może jestem stary, ale mam jeden postulat niech będzie tak jak przed zmianami. ;)
blokuj@Olej73: No tym bardziej że może wróciliby tacy jak CWKS czy Łukasz (kibic84).
blokuj@Olej73: Oczywiście. Zawsze powtarzam, że lepsze wrogiem dobrego.
blokuj@Marianek07: :))) Panowie, mówiąc poważnie, to nic nie osiągniemy. SF liczy się z naszą opinią, jak politycy w tydzień po ogłoszeniu wyników wyborów z "elektoratem". Przecież tu nic nie działa. Relacje są fikcją, bo działają z takim opóźnieniem i tak rzadkie są wpisy, że nic z tego nie wynika (niekiedy pojawiają się nawet błędne informacje odnośnie wyników). Przypuszczam, ze zdecydowana większość użytkowników wchodzi tu, by pogadać ze znajomymi i trochę się pośmiać. My sami jesteśmy SF raczej niepotrzebni :((
blokuj@zadziwiony: Święta prawda. Oni mają nas w dupie! Ale trzeba ich mocno przycisnąć, to może coś z tego wyjdzie.
blokuj@Szarold: No ale co można z d**y wycisnąć? Ja w każdym bądź razie nie podejmuję się, a Mariankowi serdecznie odradzam ;))
blokuj@zadziwiony: Wielokrotnie mówiłem, że to banda nieudaczników
blokuj@zadziwiony: Szarold, nic nie kosztuje. Tylko ja już to przerabiałem, zabrakło mi konsekwencji ale mogę wrócić do tego. Uwierz, nie mam czasu nawet teraz tu siedzieć. Mam masę swoich niezałatwionych spraw i problemów. Staram się tu jednak być. Niech ktoś da mi gotowca, podłączę pod poprzedniego. i pójdę.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.