blokujZa co chcą jechać? Kasa pusta, miasto wycofało dotację, bandy zaraz stracą homologację... mydlenie oczu a kolejni zawodnicy przebąkują coś o niepłaceniu.
Moje Bermudy Stal Gorzów pojedzie w fazie play-off PGE Ekstraligi, w związku z czym SpecHouse PSŻ Poznań straci możliwość korzystania z usług najlepszego juniora - Wiktora Jasińskiego. Starty Marcusa Birkemose i Filipa Hjelmlanda są niezagrożone.
blokujZa co chcą jechać? Kasa pusta, miasto wycofało dotację, bandy zaraz stracą homologację... mydlenie oczu a kolejni zawodnicy przebąkują coś o niepłaceniu.
blokuj@FaUst: oj Dawidku, Dawidku. Ile jadu jest w Tobie :) Wszystko co piszesz jest ordynarnym kłamstwem, poczynając od band, którym homologacja kończy się w grudniu 2021 :)
blokuj@FaUst: Słyszałeś że dzwoni, ale nie wiesz w którym kościele. Jako Golajek robiłeś fajną robotę, dlaczego teraz wylewasz żółć?
blokuj@Urbi: Do Dawidka mi daleko... kostiumu nawet nie było mi dane przymierzyć :( Czy główny (nie)sponsor Wileo dobrze płaci oficerowi prasowemu?
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.