blokujJak ktoś daj kciuk w dół to by to postarał się uzasadnić. Bo nie rozumiem jekie magą być argumenty świadczące o tym żeby z Bartkiem jechał Woźniak. A już myślałem że żużlem interesują się tylko intelektualiści, ale byłem w błędzie.
Finał Speedway of Nations w Lublinie odbył się, ale został zakończony już po 14 wyścigach, tj. czwartej serii. Rosja i Polska zdobyły po 23 punkty, lecz w bezpośrednim biegu wygrali obrońcy tytułu i to oni zostali ogłoszeni triumfatorami.
0 122 przeczytaj cały artykuł
blokujJak ktoś daj kciuk w dół to by to postarał się uzasadnić. Bo nie rozumiem jekie magą być argumenty świadczące o tym żeby z Bartkiem jechał Woźniak. A już myślałem że żużlem interesują się tylko intelektualiści, ale byłem w błędzie.
blokuj@Spokój: To ja Ci napisze. Wozniak razem z Laguta byl najlepszym doparowym tego turnieju. Obaj zrobili po 8 punktow. Malo tego. Polacy jechali z trudniejszymi przeciwnikami niz Rosjanie, bo zamiast cienkich Czechow z ktorymi oni pojechali nam przypadlo mierzyc sie z Dania ktora zdobyla trzecie miejsce. Wiec badz uprzejmy odpieprzyc sie od Wozniaka, ktory w przeciwienstwie Do Janowskiego czy Pawlickiego CHCIAL reprezentowac Polske.
blokuj@Spokój: Woźniak zrobił tyle samo pkt co Łaguta, tyle że Polacy nie zdążyli pojechać z Czechami czyli kelnerami, a Rosjanie i owszem.
Punktacja:
I. Reprezentacja Rosji - 23:
1. Emil Sajfutdinow - 15 (4,4,3,4)
2. Artiom Łaguta - 8+3 (3*,3*,2*,0)
3. Jewgienij Sajdullin - ns
II. Reprezentacja Polski - 23:
1. Bartosz Zmarzlik - 15+1 (4,3*,4,4)
2. Szymon Woźniak - 8 (2,4,0,2)
3. Dominik Kubera - ns
blokuj@Prowler: Dodam że dokonania Janowskiego na ostatnim SoN to: t,0,0.
Z Kolei Dudek zrobił 6 pkt w sześciu biegach. A Woźniak 5 pkt (według punktacji 3,2,1,0) w czterech biegach. Widzisz różnicę?
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.