blokujWczoraj premier ogłaszając nowe obostrzenia, zamknął sport amatorski i tak sobie myślę, że ten przepis powinien obejmować takie kluby jak Azoty i Orlen Wisełka :)
Według "Przeglądu Sportowego", Lars Walther nie jest już trenerem Azotów Puławy! Duńczyk przebywał przez ostatni dni w szpitalu.
blokujWczoraj premier ogłaszając nowe obostrzenia, zamknął sport amatorski i tak sobie myślę, że ten przepis powinien obejmować takie kluby jak Azoty i Orlen Wisełka :)
blokuj@Złoty Bogdan: Jeszcze niedawno pisałeś że ''święta wojna'' to będzie już tylko na linii kielce-Puławy,teraz piszesz że Puławy to amatorski klub. Tym wpisem pogrążyłeś sam siebie.Od dziś jesteś Złoty Mem.
blokuj@Złoty Bogdan: Ciebie to bawi?
Po pierwsze nakręcasz spiralę hejtu i durnych wpisów.
Po drugie, gdyby ktoś Ci bliski ćwiczył np. piłkę ręczna w klubie młodzieżowym to może napisałbyś coś merytorycznego.
Napewno trenerzy grup młodzieżowych Iskry są zadowoleni takimi kibicami i cieszą się z dłuższej przerwy w rozgrywkach czy treningach.
Odpisywanie i udzielanie się w tej „napie...” z podobnymi ... z Płocka jest bezcelowe.
Odpowiedziałem Tobie bo wypowiadasz się w jako „kibic Iskry” (?!).
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.