blokujDobra Bydgoszcz na kolana potęga wygrala
ROW Rybnik - Abramczyk Polonia Bydgoszcz
6 czerwca 2021, 14:00
48 : 41
Relacja
blokujDobra Bydgoszcz na kolana potęga wygrala
blokujNa kolanach to byliscie ładowani w zeszlym sezonie ;)
blokuj@ROW Błażej: Kolejny mecz, który nie umieliście jechać na własnym torze. Cieślak albo kombinuje coś znowu, albo po prostu wasze gwiazdy spuchły.
blokuj@neomis: dolicz do tego holte ktory rozwala 2 zawodników
blokuj@neomis: tutaj nie ma żadnych gwiazd . Rybnik jedzie słabo i taka jest prawda . Dzisiaj pokazali to dobitnie .
blokuji gdzie jest te 55 35 mowilem ze mnie rozbawiles teraz przyznaj sie do bledu
blokuj@Pablo2731: Chcę zobaczyć jak pojadą w Krośnie, bo wydaje mi się, że Rybnik może nam wyjątkowo pasować pod kątem playoff. Holta w Krośnie nie zrobi 6 punktów, juniorka też cudów nie zdziała.
blokuj@neomis: jesteś laikiem
blokuj@neomis: dobra skacz już płakać co będzie to będzie ważne że was nie będzie w plej off nie lubię tych cwaniaków z Bydgoszczy oczywiście do klubu niemam nic ale ci kibice to porażka tylko płakać umia i nie umia przegrywać
blokuj@neomis: Rybnik zostanie na 2 miejscu i o ile wygrają pierwszy mecz to z wami mogą się spotkać w finale . Ja osobiście wolabym żeby nie pchali się do ee .
blokuj@neomis:Ale Rybnik Musislem zajść 4 miejsce żeby z wami jechać w play off.Oni zajmą raczej 2,lub 3.
blokuj@ROW Błażej: plej off, ty chłopie udaj się na wyrównawcze, aha i daj znać co to znaczy suchać
blokuj@ROW Błażej: Ale nie są chamami i UMIEJĄ pisać po polsku. Ale komu ja to tłumaczę.
blokuj@ROW Błażej: jka na razie to ty cały mecz o co płakałeś. Idealnie opisałeś siebie a srasz się na Bydgoszcz. Użyj mózgu to nie boli
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.