blokujCienko widzę jutrzejszy finał z takim Lampartem...
2. finał IMŚJ w Krośnie
25 września 2021, 19:00
0 : 0
Relacja
blokujCienko widzę jutrzejszy finał z takim Lampartem...
blokuj@Irbin: :/ no
blokuj@Irbin: Cienko to widzę tych multi trolli co robią robią oborę Lublinowi... Co za cymbał...
blokuj@MarS_80: Że niby kto?...
blokuj@Irbin: Ogarnij się... Jeszcze za chwilę będziesz spowiadać się 50-cio
paroletniej babie co ma syna w szkole średniej w pierwszej klasie... A na imię ma ela 98, 27, 28 a obecnie "całkiem obiektywny" o zeszłorocznym multi: muchomorek przedszkolak vel nithmare nie wspomnę... A wszystkie te multi to tego donosiciela king lało, co mu się na dzień dzisiejszy przelało...
blokuj@Irbin: leki tu już nie pomogą, tylko oddział zamknięty.
blokuj@Irbin: Wykasuj ten wpis bo ten obłąkany człowiek zaraz poda cię do moderatora.
blokuj@Kung Lao: już go pewno podał, razem z najtem czekają na takie wpisy i dają do kumpli z moderacji. Ty możesz ich zgłaszać ile chcesz, nie reagują, ale się zdziwią panowie.
blokuj@Kung Lao: murgrabio, jeszcze napisz coś z konta "całkiem obiektywny" - 58 baby co ma syna w pierwszej klasie szkoły średniej... Gdzie się nie pojawisz z tymi multikontami (ela, srela, przedszkolak muchomorek, simon od kennkart lubelskich..), tam robisz gnój i przynosisz wstyd kibicom z Lublina!!!
blokuj@MarS_80: synku idź już spać, bo jutro oczka się będą kleić a do kościółka matka wydrze!! :)
blokuj@MarS_80: Lecz się chłopie. Chyba już to wyjaśniliśmy, że to były twoje multi jak jeszcze pisałem do ciebie bo myślałem, że jesteś z Lublina. Pamiętasz jak napisałem ci, że popłyniesz już wtedy czułem, że żużel cię nie interesuje tylko hejt. Sam też zresztą mi to napisałeś. Masz zryty beret człowieku a twoja paranoja postępuje. Nadajesz się do zakładu dla obłąkanych. Najśmieszniejsze, że naprawdę dałem ci sie nabrać i myślałem, że jesteś z Lublina he dobre.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.