blokujKomu najbardziej zależało na spadku falubazu z ekstraligi ? Protasiewiczowi i Dudkowi . Protasiewicz gdyby Falubaz został w Ekstralidze musiałby szukać innego klubu , a Dudek miał pretekst by opuścić Falubaz . Wszyscy piszą o Dudku w kontekście gwiazdy , to jak takiemu zawodnikowi przystoi przegrać takie biegi jak z Częstochową i Lesznem I to na własnym podwórku . Myślicie że kibice to idioci? To było widać gołym okiem że Dudek odpuścił te biegi . W moich oczach stracił wszystko , mógł nawet zachować się fer play i pojechać jeden z tych biegów na miarę swoich możliwości a jak się nie dogadywał z zarządem to mógł po sezonie odejść. Ale takiego zachowania po nim nigdy się nie spodziewałem . Zawiódł mnie po całości. Szczerze ? Nie chciałbym go widzieć już w barwach falubazu . Niech idzie i zarabia sobie gdzie indziej . Ja pieniądze wydane na kontrakt tej nie lojalnej Gwiazdy przeznaczyłbym na szkolenie młodych zawodników . A argument pod tytułem , ,, chce się rozwijać sportowo " w ogóle do mnie nie trafia. Hancock też zszedł ligę niżej . Myślę że akurat nie w przypadku Dudka który od 2017 znacznie obniżył loty taki pobyt na zapleczu by zadziałał na korzyść tego zawodnika .
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.