blokujKolejny zespół,czyli,Andora,przekonała się,że w Europie nie ma już słabych zespołów.
Andora - Polska
12 listopada 2021, 20:45
1 : 4
Relacja
blokujKolejny zespół,czyli,Andora,przekonała się,że w Europie nie ma już słabych zespołów.
blokuj@Szef na worku: woow widzę ze wspiąłeś się na wyżyny możliwości,jak ty to zrobiłeś :O
blokuj@Wielka Sprawa: Konto lewe bo bana dostałeś? I czemu mamę w avatarze masz?
blokuj@Szef na worku: jestes zwykłym śmieciem i trolem ,tyle w temacie jarząbku
blokuj@Wielka Sprawa: Jarząbek to wstydził by się ciebie zrobić. Zaloguj się na swoje główne konto.cieciu.
blokuj@Wielka Sprawa: Zerkając na twój profil każdy widzi,że jesteś zerem
blokuj@Szef na worku: skończ leszczu bo pusty śmiech mnie ogarnia jak czytam takie lewackie zera jak ty
blokuj@Wielka Sprawa: wnętrze puste to i śmiech taki sam
blokuj@Wielka Sprawa: Krowa w avatarze to pewnie dojna zmiana hahahahaha żegnam
blokuj@Szef na worku: najpierw wjazd na matkę teraz ze pisior,jaki ty musisz mieć pusty dzban lamusie
blokuj@Szef na worku: śmieć w 100%,zwykłe zero które próbuje zaistnieć w internecie,widać po ilości wpisów ,współczuję ci tak smutnego życia
blokuj@Wielka Sprawa: Baw starego matołku... Właśnie wróciłem z rezerwy gdzie pilnowałem twojej doopy. A ty w MONie byłeś?
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.