blokujNiezaszczepieni powinni się leczyć na własny koszt.
Teoretycznie byli prawie sami zaszczepieni. Nikt tego jednak nie mógł zweryfikować. Skoczków dopingowały tłumy, ale w tym gronie maseczki były rzadkością. Rafał Kot, były fizjoterapeuta kadry, ocenił, co w tym wszystkim jest najsmutniejsze.
0 234 przeczytaj cały artykuł
blokujNiezaszczepieni powinni się leczyć na własny koszt.
blokuj@Nick Login: tak samo jak palacze, alkoholicy i takie barany jak ty
blokuj@Nick Login: Leczyć to się powinieneś ty. Na głowę.
blokujA co cię w tym boli młotku? Przecież pandemii nie ma to ci leczenie nie grozi, co nie?
blokuj@Nick Login: Zaszczepieni powinni być odizolowani, ponieważ nieświadomie dystrybuują covid-19. Co ci nie pasuje nl? Da się bez inwektyw? Można?
blokuj@Nick Login: mam nadzieję że taki z ciebie kozak i powiesz nam to niezaszczepionym w twarz.
blokuj@Nick Login: tak jak palacze na raka płuc a kierowcy aut w razie wypadków? Weź się puknij ...
blokuj@Nick Login: póki płacimy składkę na ubezpieczenie zdrowotne, leczenie przysługuje jak każdemu i należy zadać usług, bo to są usługi wynikające z umowy...
blokuj@Nick Login: Ciebie to już nikt nie wyleczy.
blokuj@Nick Login: i tak sie lecze bo nfz nie dziala, jedyne o co bym prosił w związku z twoją prośbą - oddajcie mi moje składki nfz za ostatnie 20 lat bo u lekarza w nfz to mnie nie widziano
blokuj@Nick Login: jak jestem niezaszczepiony i złamie nogę to też??? To że do lekarza specjalisty czeka się kilka miesięcy to też przez to że niezaszczepiony??? A składki to na uj płace??
blokuj@Nick Login: ale składki mają nadal płacić (bez prawa do leczenia) czy jednak nie bo skoro nają si3 leczyć na swój koszt to wiesz...?
A palacze też mają się leczyć na swój koszt? A piraci drogowi? A alkoholicy? A uprawiający ryzykowne sporty? Idąc za ciosem też powinni leczyć się na swój koszt?
blokuj@Nick Login: Nie ma sprawy, tylko niech mi oddadzą wszystkie składki zdrowotne, jakie płacę od ponad 20 lat, podczas to których lat u lekarza byłem tylko raz.
blokuj@Nick Login: zdecydowanie. Jak niezaszczepionych i zachowuje na COVID to niech siedzi w domu, żadnego przyjęcia do szpitala. Taki mocny to niech sie leczy domowymi sposobami, a nie zajmuje łóżko chorym na przewlekłe choroby. Tak powinno byc w normalnym kraju
blokuj@Nick Login: oddaj mi moje składki zdrowotne bo nie korzystam z nich. Zrozumiałeś swoje idiotyczne podejście do tematu?
blokuj@michalzg: gdybyś się orientował to nie zamyka się oddziałów gdzie leczy się choroby przewlekle (np. nefrologia i nie dyskutuj z tym bo bez dializy umiera się błyskawicznie) tylko zwykłe. Tutaj nigdy jakoś szczególnie dobrze nie było i problemy z dostępem do łóżka występowały też wcześniej. Teraz jak mają przyjąć kogoś kto powiedzmy może być w szpitalu ale w domu też nic mu nie będzie to łóżko dają na "covid". Medialne to i hajs też dobrze się liczy.
blokuj@Hatemaster: dokładnie
blokuj@Krzysztof Tomczyk: laryngolog, okulista, ortopeda, fizjoterapeuta, wszystkie badania krwi, moczu i inne, wszystko robię prywatnie. Nie pamiętam jak wygląda lekarz rodzinny i gdzie przyjmuje.
blokuj@Gekon: podziękuj rządowi...mialobyc lepiej
blokuj@Nick Login: Trzeba by zmienić konstytucję i zlikwidować haracz na NFZ.
blokuj@michalzg: póki co to umierają zaszczepieni, którzy nie powinni być przyjmowani do szpitali , ze względu na dobrowolny udział w eksperymencie medycznym
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.