blokujA ja mam nadzieję, że oboje nasi nie dostaną się do finału a na koniec GP będą poza ósemką. a to tylko dlatego, że ich nie lubię. Zwycięstwa życzę Herbiemu, calym sercem.
Po Grand Prix Nowej Zelandii wydawało się, że Greg Hancock będzie rządził i dzielił w tegorocznej walce o tytuł indywidualnego mistrza świata podobnie jak w poprzednim sezonie. Grand Prix Europy w Lesznie pokazało, że choć Amerykanin nadal zaliczać się będzie do grona faworytów do tytułu, to jednak rywale są w stanie go pokonać.
blokujA ja mam nadzieję, że oboje nasi nie dostaną się do finału a na koniec GP będą poza ósemką. a to tylko dlatego, że ich nie lubię. Zwycięstwa życzę Herbiemu, calym sercem.
blokujPopierm pozdro z tarnowa
blokujzakompleksieni ukraincy! ;) zdziwicie sie jak hancock za rok sie na was wypnie i pojdzie tam gdzie mu wiecej posmarują ;p ale moze Karpov dostanie się do GP, bedziecie mieli swojego, tego wam zycze ;p
blokujjuż mówiłem stilonie z Gorzowa Ukraińcy to Rzeszów.
blokujjakbys nie widział po avatarze jestem kibicem Stali, nie Stilonu :) chociaz nie mam jakiś kompleksów i jestem za wszystkimi gorzowskimi druzynami :) a czemu Rzeszów to ukraińcy? miedzy waszymi miastami jest niewielka róznica ;p praktycznie to samo ;D Karpov do GP! ;)
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.