blokujHEJ gkm boli przegrana??? I MA BOLEC! START GNIEZNO!
Po emocjonującym spotkaniu Lechma Start Gniezno pokonał w meczu na szczycie I ligi GTŻ Grudziądz. Gości do wygranej poprowadził Antonio Lindbaeck (14+1). Liderem pokonanych był Norbert Kościuch (11).
11 498 przeczytaj cały artykuł
blokujHEJ gkm boli przegrana??? I MA BOLEC! START GNIEZNO!
blokujboli że sędziemu się w głowie pierd**li .
blokujzobaczymy w play offach kto wygra wiara zawsze pozostaje taka jak wcześniej
blokujA wejdziecie do play-off ? bo teraz na Łotwę po bułki i kupę w gaciach i powrotem.
blokujno pewnie że tak
blokujTrochę w to wątpie zostało wam 5 meczy. 1 mecz jedziecie na łotwe pełni zwycięstwa, a wrócicie z płaczem że "każdy przegrywa na łotwie". W lublinie lekko przegracie. U siebie z Daugavpils wygracie ale bez bonusa. Następnie jedziecie do Ostrowa znowu pewni że na 100% wygracie , a zremisujecie. Z lublinem u siebie będzie to mecz o play-off gdzie wasza drużyna zremisuje. Podliczając sumę punktów z teraźniejszymi będziecie mieli 9pkt. niestety dauga, ostrów, gniezno, łódź będą mieli przynajmniej 10pkt. Witamy w barażach o 1 lige....
blokujyy kolego w gwoli ścisłości Start ma już 13 pkt!!!!!!! I TYLKO START W MEJ DUSZY GRA PRZEZ CAŁE ŻYCIE OD NAJMŁODSZYCH LAT JESTEŚMY TU ŚPIEWAMY MU HEJ STARCIE STARCIE DO BOJU!!!!!!!!!!!!!!!!!
blokujw woli ścisłości pisze to do grudziądza
blokujMoże powiedz mi jeszcze kto zostanie DMP na żulu w tym sezonie nie będę musiał oglądać i kto wygra euro proroku
blokujna piłce się nie znam a ekstraliga jak i inne ligi mało mnie interesuje.
blokujNo widzisz nikt nie jest w stanie przewidzieć przyszłości wierzę w GKM i będę wierzył niezależnie od tego czy wygrywa czy przegrywa bo lubię to co robię
blokuja sie zdziwisz :D ja se tak patrzyłem na średnie i wyniki w 1 lidze i powiem że Łódź i Gniezno nr 1 do awansu
blokujale pozostaje wiara i tego mi ani innym naszym kibicom ty ani nikt inny nie odbierze tyle w temacie
blokujmyśle że Fiałkowski jest w stanie to zrobić ^^ Amen.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.