blokujWłaśnie pojawiła się lista na IMŚJ w Pardubicach...jeden Polak...no nie powiem nasi sobie pojeździli w tym sezonie...Szkoda..:(
Tarnowianie okazali się minimalnie słabsi w pierwszym finale Enea Ekstraligi. Mimo to trener Azotów Tauron jest zadowolony z wyniku wywalczonego przez jego podopiecznych.
0 297 przeczytaj cały artykuł
blokujWłaśnie pojawiła się lista na IMŚJ w Pardubicach...jeden Polak...no nie powiem nasi sobie pojeździli w tym sezonie...Szkoda..:(
blokujwlasnie ...jeden polak i to najslabszy...:(:(:(
blokujJanowski ma jeszcze szanse wyprzedzić Jensena walka między nimi będzie trwała do końca.
blokujracja. Janowski ma nawet szansę wygrać dosłownie z każdym tak jak np.Piotrek Pawlicki lub jego brat . W elitserien pokazali nie raz na co ich stać
blokujDudek i Zmarzlik tym bardziej to pokazywali, Dudek - przez długi czas jedna z czołowych średnich EE i Eliteserien, Zmarzlik - Picollo w GP (podium).
blokujNie bedę się rozpisywać...masz racje..:)
blokujach marze zeby odbywaly sie Mistrzostwa Swiata Parami....i polska para to Bartek i Patryk...Czuje ze radowaliby nas do lez...:):):)
blokujA na trybunach kibice z Zielonej Góry i Gorzowa...piękny widok..:)
blokujTak,oczywiscie...i ten doping tysiecy polakow...Ja sie chyba troche tez przeziebilem...wirtualnie mnie zarazilas???
blokujPrzyniosę herbatkę.....tak głupio w samotności chorować,we dwóch już raźniej....:):):)
blokujTak,masz rację,tylko jest obawa czy troszeczkę nie odpuści,ze względu na niedzielę...?
blokujMyślę że nie odpuści przecież Jensen też tam będzie startował i na pewno będzie jechał na maksa.
blokujWiesz,nie oszukujmy się,jeszcze jest coś takiego jak zalecenia prezesów,czy tez trenerów.Piszę w liczbie mnogiej,bo chodzi o dwóch zawodników...
blokujZdaje sobie sprawę ale wiesz Janowski już był mistrzem świata juniorów więc nic nie musi.
blokujJak był?Przecież jeszcze cały czas jest...:)
blokujDokładnie zapomniałem przecież nadal jest ale teraz traci do Jensena 4 pkt musi go gonić a to łatwe zadanie nie jest.Troszkę sobie pokrzyżował plany w Tarnowie gdzie powinien wygrać.
blokujOj...Greg,popraw się..;0
blokujPostaram się takie błędy nie mogą się przytrafiać :)
blokujWiesz ,że żartowałam....:)
blokujWiem przecież o tym :)
blokujKurcze ,dlaczego ten Tarnów tak daleko....:(
blokujSzkoda że między naszymi miastami taka duża odległość sam nad tym ubolewam :(
blokujA tak w ogóle,ile godzin się jedzie..?
blokujNasi kibice jechali do Gorzowa około 10 godzin autobusem wiadomo że autem jest troszkę szybciej.
blokujDługo,bardzo długo.Do Torunia 5 godzin autokarem,czyli połowa czasu...:(
blokujMoże kiedyś się spotkamy nie zbadane są wyroki Boskie :)
blokujWszystko możliwe...:)
blokujGłuptas,...na meczyk by się pojechało...:):):):):):):)hahahahahaha
blokujto moje zdziwienie tylko ze tyle km chcialbys jechac...
blokujDo Torunia jechałam...:):):)
blokujW tym roku też byłem w Toruniu ale mecz nie doszedł do skutku ;/
blokujNawet wiem dlaczego....ale lipa...:(
blokujdo Torunia powiadasz...???Szacuneczek...:):):)
blokujZ Tymkiem...:):):)
blokujnoooo.to tym bardziej...:):):)
blokujByło fajnie,ale do domu wróciłam tak zmęczona ,że nie wiedziałam kiedy odpłynęłam.Przeżycie super,tylko kosztowne...:(:(
blokujtak,z tym sie zgodze zupelnie...Asiu za 15 min sie urwie Skarbie do kapieli i swego lozeczka....:):):)::)
blokujJasne....rozumiem,parę godzin i musisz z powrotem wstawać...:(:(:(
blokujBo musze jeszcze dzis poczte sprawdzic i ewentualnie odpowiedziec na jakis list...:):)):)
blokujA jakby nic nie było,to byś nic nie napisał?Nooooo pięknie...I co ja mam z Tobą zrobić?....:):):)
blokujUCIEKAM...Dobrze wiesz ze byloby wrecz odwrotnie...:):):):
blokujDobrej Nocy...:):):)PA
blokujGreg...jest tutaj ktos chamski i minusuje twoje komenty...
blokujJa nie ...ja Grega lubię....nie mogłabym..:)
blokujTo ze nie TY wie kazdy...:):):):)
blokujno...bedzie ciekawie bardzo...ale Michael nie da sobie wydrzec 1 miejsca...
blokujGdzie jesteś...?:(
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.