blokujTarnów wygra 47:43. A złoto powędruje do Gorzowa :) Stal do zwycięstwa poprowadzi trójka naszych Walecznych: Gollob, Iversen, Zagar!!! Zapowiada się wielkie święto na bulwarze :)
W najbliższą niedzielę dojdzie do pojedynku Azotów Tauronu Tarnów ze Stalą Gorzów. Stawką tego meczu będzie złoty medal Drużynowych Mistrzostw Polski w sezonie 2012.
11 731 przeczytaj cały artykuł
blokujTarnów wygra 47:43. A złoto powędruje do Gorzowa :) Stal do zwycięstwa poprowadzi trójka naszych Walecznych: Gollob, Iversen, Zagar!!! Zapowiada się wielkie święto na bulwarze :)
blokujmyślisz, że Gollob pojedzie dobrze? Nie mam na myśli niczego złego ani wrednego, po prostu pytam ;)
blokujjeśli można... Tomek najlepszy polski żużlowiec i w tarnowie na pewno nie zawiedzie!
blokujMyślę, że Gollob pojedzie bardzo dobrze :) On tarnowski tor doskonale zna i na pewno to wykorzysta. Poza tym będzie chciał się zrehabilitować za niezbyt udany występ w Gorzowie ;)
blokujmasz rację ;) będzie chciał pokazać, że umie jeździć i nie zawiedzie kibiców ;) I oczywiście plus znajomość toru. Jak będzie to dowiemy się w niedziele ;)
blokujAż miło, że takie rzeczy pisze fanka z ZG ! :-)
blokujzawszę piszę miłe rzeczy o Stali, może nie o wszystkich kibicach bo nie którzy potrzebują do szkoły wrócić ;)
blokujSzkoła nie pomoże tu trzeba wstrząsu i uraz przejdzie :)
blokujA skąd u falubaziary sympatia do Stali???
blokujnie czuje nienawiści do nikogo ;) może dlatego :) plus mam rodzinę w Gorzowie :)
blokujPan prezes senator Dowhan też ma rodzinę w Gorzowie - to tak na marginesie :-) Ale bardzo miło z Twojej strony. Ja rodziny nie mam w ZG, ale mam tam wielu znajomych - niemal wszyscy są fanami Twojej drużyny.
blokuju mnie pół na pół :) albo za Stalą albo za Stilonem :)
blokujU mnie w rodzinie mój brat dał mi na Wielkanoc pisankę w barwach Stilonu. Specjalnie to zrobił :-) Ale we wtorek na meczu z Tarnowem był. Koledzy mu karnet za darmo załatwili, to poszedł, hehe... A dzielnica, w której obecnie mieszkam to chyba jedna z najbardziej stilonowskich dzielnic Gorzowa. Przynajmniej jeśli chodzi o murale i napisy na budynkach.
blokujhahah to ciekawie masz ;)
blokuja koleżanka dlaczego się do mnie nie odzywa...?:(
blokujodzywam odzywam :) mam imprezę w domu i z nimi teraz siedzę :)
blokujTo może tak wirtualnie polejesz ...co tak sama ,bez najlepszych kumpli...?:(
blokujluuuuzik :) ok uciekam do nich :) buziaki kochani ;)
blokuj3ym się Myszkowata.
blokujTy też kolego ;)
blokujJak tak to ja dzisiaj stawiam i to nie tylko pał* jak ostatnio ;))) Z toastem za NAS;))) i za piękne panie ..np takiehttp://z1.demoty.pl/26e3b1b08fc517bb20912b9e332bf575ff7e7472/kochanego-ciala-nigdy-za-wiele
blokujTo ja jednak potem obejrzę....:)
blokujodzywam odzywam :) mam imprezę w domu i z nimi teraz siedzę :)
blokujTo niezła biba musi sie kręcić jak na SF przebywasz buhahhaa
blokujbo ja nie piję ;) ja dotrzymuję towarzystwa rodzicom i ich znajomym ;)
blokujJa też "dotrzymuję towarzystwa" teraz tak TO się nazywa ???
blokujpolewają mi ale nie piję ;)
blokujjeszcze powiedz że za kołnierz :))) To leżę i kwiczę ja najt ;)))
blokujnie no serio ;)
blokujno oczywiście!!!! A słońce świeci w nocy i to każdy wie ;)))
blokujserio serio :) ok uciekam ;) papa ;)
blokujprysznic;) ???? HA pa !!
blokujTo wypij jednego za moje zdrowie...aaaa,i pozdrów tam wszystkich..:):):)
blokujno ok może jednego ;) uciekam ;) do jutra ;)
blokujTo ty nie z Polski chyba. Tu się prawie zawsze pije. Żarcik.
blokujpolewają ale nie da rady ;) nie piję z rodzicami, nie lubię tego ;)
blokujNo chyba, że tak. Wobec tego pełen szacun. Kultura pełna.
Ja przy swoich też dłuuugo nie piłem.
Teraz też rzadko i to tylko piwko.
blokujJaki żart, TU się zawsze pije ;)))))
blokujJak to powiedział Kazik kto nie pije w tym kraju ten jest wywrotowcem :):):):)
blokuja ja zawsze z "prądem " podążam , ze mnie żaden wywrotowiec ;))
blokujW szkole to nauczy się pisać,
może czytać (nawet ze zrozumieniem tekstu), liczyć.
Ale kulturę osobistą wynosi się z domu rodzinnego.
blokujnie którzy pisać i czytać nawet nie potrafią :)
blokujKasiu, do tej trójki dodałbym jeszcze Krzysia. MJJ też swoje 6 punktów dorzuci i juniorzy 1. Chłopaki muszą być dobrze zmotywowani, skupieni i pewni siebie. I będą.
blokujmoże to tylko moja opinia ale wydaje mi się że Krzysio już nie będzie tak fruwał w Tarnowie.... ale oczywiście mogę się mylić! natomiast na pewno Tomek będzie jeździł super... ale to tylko moja opinia!
blokujKażdy ma swoje zdanie. Ja o Krzysia jestem spokojny. Krzysiu fruwa cały sezon, a ostatnio fruwa najlepiej. Bardziej bałem się o Tomka, ale wierzę że tym razem da z siebie wszystko i poprowadzi Stal do złota. Mimo to wiem, że mecz będzie ciężki!
blokujTrener Paluch jak na razie nie zawiódł jeśli chodzi o motywowanie naszych Chłopaków, więc wierzę, że tym razem też tak będzie :) A my musimy zdzierać gardła na bulwarze, żeby nasz doping dotarł aż pod sam Tarnów :) Pozdrawiam
blokujsłyszałem coś w "radyjku" bedzie jakaś "strefa kibica" w gorzowie ??? my juz mamy ekipe i browary, do tego pozakłucamy troszke spokój niedzielnego wieczoru swoimi porykiwaniami :P
blokujPonoć na bulwarze ma być telebim
blokujStrefa kibica będzie na bulwarze :) Ja specjalnie przyjechalam na weekend do Gorzowa, żeby być tam z pozostałymi żółto-niebieskimi ;) Mam nadzieje, że Gorzów w noc po finale nie będzie spał :D
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.