blokujWitam wszystkich :)
blokujWitam wszystkich :)
blokujcześć :)
blokujPiwem weekeend przywitałeś ? :)
blokujtak przywitałem weekend ale chorobą :)
blokujTo podgrzane piwo z miodem polecam :)
blokujAle z jednej strony pogoda nie nastraja do wyjścia z domku...:)
blokujtak nie nastraja tylko leżeć :)
blokujCześć Marcin..:)
blokujNa pewno nie masz chęci ze mną gadać po wczorajszej rozmowie :)
blokujMarcin...wszystko jest dobrze..była wymiana zdań..ale na tym poprzestańmy.To było wczoraj a dzisiaj mamy nowy wieczór...:)
blokujNie istotne czy jesteś lepszy od innych, najważniejszych byś był lepszy od siebie od wczoraj..
Nieważne jaki byłeś wczoraj, odpuść temat bo dylemat z rozliczeniem Twej przyszłości wiele zmienia..
:)
blokujA to nie są Twoje słowa..kto to napisał..?:)
blokujWiem, to tekst z piosenki :)
blokujMądre słowa....Jeśli już mówisz o tekstach i piosenkach to jeśli znajdziesz czas to znajdź i posłuchaj piosenki Stasia Sojki...."Tolerancja"...Bardzo mądry i życiowy utwór.Tylko jak zdecydujesz się ją odsłuchać...to posłuchaj tekstu parę razy....:)
blokujDobrze Asiu, lecz mój tekst to pochodzi o odmiennego rodzaju muzki rapu :)
blokujDomyśliłam się...:)
blokujAle nie słucham tylko rapu, lecz polskich klasyków też slucham :)
blokujTo dobrze...nie mówię ,że wszystkie..ale teksty niektórych są ponadczasowe...warto czasami cofnąć się :)
blokujPotwierdzam dzisiejsza muzyka to totalna kaszana :(Dawniej pisenki i sama muzyka wykonywana na klasycznych instrumentach miała duszę ! Dla mnie to co teraz słucham w radiu to totalne mózgoje*y
blokujZgadzam się z tym stwierdzeniem dlatego słucham starych zespołów.
blokujzgadzam się z tobą kiedyś Muzyka miała klimat a teraz to żeby tylko coś leciało i huczało :)
blokujA słowa piosenek zMłócą to samo w koło jakby się płyta zrąbała :(walają z nóg !
blokujDżem , Budka suflera , Perfect , Nazareth , Ennio Morricone ,to słucham :)
blokujOstatnio dużo siedzę na kompie(wieczorem..jak Tymek już śpi:)i słucham Dżemu,Ira,Sztywny Pal Azji...długo by wymieniać...
blokujJa lubię smutasów posłuchać bo mnie to uspokaja :) Mówiłem już Adzie to co lubię . To dziadki typu Choen , Oldfield, Nazareth , Z eppelini ale dobrą polską muzyką nie gardzę . A bardziej klasyczne to Il Divo
blokujJa przy smutasach sie rozklejam...:(
blokujAle oldfield jest odlotowy ;) lubię posłuchać jego gitarki :)
blokujJa ściągnąłem sobie 1 GB Ich muzyki
blokujAle piosenka Dylana ;)
blokujTo tez jest piękne...
blokujNie cała nowoczesna Polska muzyka to kaszana jakaś Doda do tych dobrych nie należy jak dla mnie za dużo tych zespołów, które obniżają Polską muzykę :)
blokujWspólczesnej muzyki słuchamo bo jak włączę radio to nie ma możliwości nie słuchać Ale nie przepadam :(
blokujMuzyki szukaj w sklepach a nie w komercyjnych stacjach ;)
blokujDzieli nas duża różnica wieku, to i inne preferencje mamy :) Takie życie :)
blokujOglądam prawie codziennie Teleexpress i widzę jakich tam pokazują muzyków to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać że tyle beztalenci wydaje płyty i śpiewa :)
blokujJa nie oglądam wogóle telewizji już nie pamiętam kiedy ostatni raz włączyłem telewizor :)
blokujTo jest trochę nie na temat ;)
blokujTo zdanie podzielam ! Bo dawniej żeby zostać muzykiem to trzeba było szkoły muzyczne skończyć ! A teraz internet lansju szajs :(
blokujJak to Ferdek mówi: śpiewa to każdy, ale robić to nie ma komu :)
blokujTakie piosenki jak Perfect - Niepokonani będzie słucać nie jedne pokolenie :)
blokujPosłuchaj Dżemu ....Do kołyski
blokujZa kogo Ty mnie uważasz ?? Nie raz tego słuchałem :)
blokujKocham to *.*
blokujkocham tą piosenkę jak i ten zespół :)
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.