blokujchyba mnie dużo ominęło :( Ale na szczęście zaczęła czytać :) Mam pół godzinki :)
blokujchyba mnie dużo ominęło :( Ale na szczęście zaczęła czytać :) Mam pół godzinki :)
blokujMylisz się same nudy :)
blokujNudy ??? To ja spadam ;)
blokujNIE, nie słuchaj go.
blokujGreg z Adą graja w grę zadawanie pytań...Ja w to nie wchodzę...wczoraj byłam atakowana..uciekłam od nich na moment...:)
blokujI to jest bardzo fajne ;D
blokujPowiem szczerze ja diś też nie jestem wojowniczy :( Ten wyjazd zmęczył mnie niemilosierne :(
blokujWierze Ci...Ja tak po prawdzie tez jakoś nie jestem bardzo aktywna...od tygodnia mam zrąbany humor..ale tutaj jakoś choć przez moment mogę sobie pozwolić na odrobinę szaleństwa...jeśli można to tak nazwać..:(
blokujnie nazwał bym to szaleństwem ;) raczej "zabijaniem " czasu :( Tak na nas działa ta pora roku ! Rano ciemno, zaraz po południu ciemno , tylko chlapnąć drinka i popisać wypada :)
blokujTrzeba sobie jakoś umilać czas,bo ostatnimi czasy wszystko mnie dołuje...:(
blokujPolecam kakałko i książkę ;3
blokujZgadzam się ...
blokujdo tego kocyk, skarpetki, kominek i okno na świat xd
blokujAsiu głowa do góry musi być lepiej ja w to wierzę :)
blokujWiem Łukaszku....:)
blokujFilmy z serii Kac Vegas czy parodii filmowych poprawią humor w ostateczności kabarety na poprawienie humoru :)
blokujFilm u mnie na razie odpada..na dłuższa metę nie mogę się skupić...
blokujTo kabarety :)
blokujBo najlepsze na poprawienie chumoru jest fajowe towarzystwo !!!!! Ja w niedzielę takiego się spodziwam to i nastrój poprawię :)
blokujTo masz fajnie...:)
blokujTylko. ? :c
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.