blokujCo tam u Was? :)
blokujCo tam u Was? :)
blokujDaję lekcję życia Marcinowi ;/
blokujUcz go ucz, niech wyrośnie na fana wielkopolskich drużyn sportowych :D
blokujHah bardziej chodzi o to żeby nie pił więcej ale on i tak się pewnie stoczy
blokujTo go nie przekonasz, on ma 15 lat i wie najlepiej, w tym wieku raczej są buntownicy i jak mówisz nie rób, to wtedy on to robi :D
blokujMało mnie interesuje jego przyszłość ale mówię mu co ja myślę xd
blokujJa mam centralnie w doopie co z niego będzie, pewnie nic.
blokujMe too
blokujAle to tylko na chwilę, po tym wpisie znowu zapominam.
blokujcześć :)
blokujto jest to dzięki :)
blokujA ja proszę coś dla mnie...
blokujTatooś!
blokujCóruś moja córuś jo se ino mogie popogladać :D
blokujTatooś dobrze że jesteś :)
blokujDziękuję...jesteś milutki...:)))
blokujJak bym miał więcej czasu to bym Ci wrzucił coś bardziej wesołego :)
blokujMożesz jutro...:)
blokujTu masz przykładowego Oldfielda ;)
blokujA to znam..własnie od Ciebie..ale i tak dziękuję..:)))
blokujSolidarność jąder mi się przyda :D
blokujA czy Władek z avatara wygląda na faceta, który miałby jądra? :D
blokujZbastuj...za dużo sobie pozwalasz...
blokujJa tam bym go stąd najchętniej wyrzuciła -.-
blokujZobaczymy co mi odpowie...
blokujByć może dzisiaj nie ucieknie od odpowiedzi..taki mądry niby
blokujJak juz to nie on tylko dla Ciebie Pan..(chyba że pozwolił Ci mówić po imieniu).....A po drugie na mojej tablicy nikogo z tu obecnych i nieobecnych sie nie obraża.Więc albo się dostosuj..albo opuść nasze towarzystwo.My sie tu szanujemy...
blokujLecz się człowieku na nogi, bo na głowę już za późno. Do Ciebie nie pisałem.
blokujWiesz tak słyszę chyba ktoś cię woła..najwidoczniej czas na ciebie..do widzenia! Psujesz tylko atmosferę nic więcej ;/
blokujWcinam się bo nie chce cię tutaj więcej
blokujTak, piszesz jakieś głupie rzeczy myślisz że chce mi się to czytać.?
blokujto nie pisz!!! proste!!!
blokujFaktycznie...masz się czym chwalić...Ty sie lepiej pochwal ocenami w szkole i który jesteś w biegu na czas...a nie ile piwek wypijesz
blokujBrawo...zobacz jaki Ty zdolny jesteś...a jak z zachowaniem.....
blokujNie będę Cię pouczać bo nie jestem twoja matką a po drugie nie chce mi się ...jestem zmęczona bezsensowna rozmowa z Tobą bo do ciebie kompletnie nic nie dociera .Ty masz swoje racje..okey..możesz je mieć...ale nie pozwolę na to,żebyś tu u mnie obrażał moich znajomych,kolegów,koleżanki.Obrażając ich...obrażasz mnie.To nie jest forum,gdzie każdy na siebie jedzie...to jest prywatna strona..moja strona...i uszanuj to..
blokujNie ..to Ty zacząłes...Dominik nie pisał do Ciebie..zrozum to do jasnej cholery..szlag mnie zaraz trafi.I albo udajesz ,ze tego nie rozumiesz..albo jesteś beznadziejnie głupi..
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.