blokujw hiszpani prawie taki sam poziom jak we francjii jedynie sie barca real i atletico madryt wybijaja
Zlatan Ibrahimović w 2012 roku strzelił już dla Milanu, PSG oraz Szwecji 49 goli! We wtorkowym spotkaniu z Valenciennes rosły napastnik kolejny raz błysnął formą.
blokujw hiszpani prawie taki sam poziom jak we francjii jedynie sie barca real i atletico madryt wybijaja
blokujDokładnie kolego :D
blokujDodałbym do tego, że Atletico wybija się tylko w obecnym sezonie ;) I zobaczymy jak długo, bo coś mi się wydaje, że spadnięcie z drugiego miejsca to tylko kwestia czasu. Real zostanie wiceliderem i wszystko wróci do starego porządku.
blokujA to ciekawe bo nawet gdy Lyon brał mistrzostwo za mistrzostwem z wielką przewagą to w europejskich bucharach baty dostawał i sen pryskał.
blokuj...weż koło i walni się w czoło ten pan robi różnicę-naprawdę
blokujA ty juz sie walnełeś?liga francuska jest slaba na tle nawet niemieckiej nie wspominając angielskiej czy hiszpanskiej.Co twój idol grał w Barcelonie?poczytaj,meczyków pooglądaj,statystyki sprawdz i wtedy sie promuj tylko niech to nie bedą takie tanie teksty jak ten ponizej.
blokujkolego jeśli jesteś naprawę takim znawcą za jakiego się masz to powinieneś znać kulisy pobytu ibry w farselonie i nie chodzi mi o mecze , statystyki i inne pierdolety tylko o fakty, kto go nie lubił, kto chciał by odszedł i kto czuł się zagrożony i nie mam na myśli trenera, bo może po prostu był lepszy ...angielskie media uciszył, niemieckie także niejeden klub brałby by go w ciemno z realem na czele-obecnie to najlepszy typowy napastnik na świecie
blokujKtos kto nazywa najlepszy klub na świecie"farseloną" według mnie nie jest godny by mu odpisywac więc żegnam....ps. i prośba:nie nazywaj mnie swym kolegą.
blokujnajlepszy klub na świecie, dla kogo-kolego???
blokujSkończcie się kłócić bo to nie ma sensu. Zarówno jeden jak i drugi ma troche racji. Prawdą jest, że Barcelona na chwile obecną jest najlepszym klubem na świecie ale to, że Ibra to genialny napastnik z umiejętnościami darównującymi nawet CR7 albo Messiemu :D
blokujMasz swego uposledzeńca
Bandycki wybryk Ibrahimovicia! Gwiazdor PSG nadepnął rywalowi na głowę
http://www.sportowefak...lowe-wideo
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.