
blokujKarlsson ciężko, żeby coś więcej pokazał, wolałbym Ruuda lub Batchelora, bo nikogo więcej dla Ostrovii nie widzę
Szwed Peter Karlsson otrzymał od zarządu Ostrovii propozycję startów w sezonie 2013. Jeśli przyjmie warunki ostrowskiego klubu 43-letni żużlowiec nadal będzie reprezentował barwy pierwszoligowca.
blokujKarlsson ciężko, żeby coś więcej pokazał, wolałbym Ruuda lub Batchelora, bo nikogo więcej dla Ostrovii nie widzę
blokujPO pierwsze Batchelor powiedzial ze nie bedzie sie cofac w rozowju tzn I liga odpada chyba ze za ogromna kase ktorej nie mamy dlatego wolabym Petera Karlssona i Mikaela Max/Davida Ruuda/Adam Skórnicki. Nie az tak drodzy zawodnicy a ciekawy sklad:
9.Michał Szczepaniak
10. Peter Karlsson
11.Mariusz Staszewski
12. Władimir Borodulin
13. Mikael Max/David Ruud/Adam Skórnicki
14.Wieliński/Nowak jesli uda sie go wypozyczyc
15. Cyran/Cyfer
blokujBatchelora jak nikt w E-lidze nie weźmie to nie wierzę, że nie będzie jeździł w 1 lidze. Skórnicki owszem ale nie porównujmy go do Maxa czy Ruuda
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.