blokujCzy już wiadomo jakie konkretne kanały telewizyjne będą transmitować Ekstraligę? A co z transmisjami 1 ligi?
Już w najbliższą niedzielę, 24 lutego o godzinie 11:00 na kanale NSport HD wyemitowana zostanie premiera reportażu ze zgrupowania kadry Polski na żużlu w Zakopanem.
blokujCzy już wiadomo jakie konkretne kanały telewizyjne będą transmitować Ekstraligę? A co z transmisjami 1 ligi?
blokujW tym sezonie ligę pokaże N a GP C+ ale jeśli jesteś posiadaczem jednej z tych platform cyfrowych to i tak obejrzysz wszystko bo za kilkanaście dni ma nastąpić połączenie obu platform. Ma też powstać nowy kanał sportowy o tematyce motoryzacyjnej na którym docelowo maja być wszystkie transmisje żużlowe ale to dopiero gdy zostaną ustalone nowe pakiety w 2014r. Taką informacje otrzymałem od konsultantki która proponowała mi przedłużenie umowy abonamentowej. Spotkania I ligi będą retransmitowane w Sportklubie.
blokujw C+ juz od dzisiaj jest dostępny nSport! na kanale 181. ;)
blokujJesli mam brak uprawnien na tym kanale, to znaczy, ze nie wszyscy beda miec dostep (zalezy od pakietu)?
blokujmusisz przedłużyc niestety umowę!
blokujpoważnie? musze sprawdzić :)
blokujw najtanszym pakiecie tez?
blokujwejdz na oferte csnal+ sie dowiesz czy to tak ciezko kliknac
blokujpodobno od 1 marca ma być dla wszystkich ale to jest info nieoficjalne!
blokujJest!!! ale to faza testowa bez uprawnień do odbioru!!! zanim kogoś wprowadzisz w błąd sprawdź ... wg źródeł ma wystartować na C+ 1 marca...
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.