blokujTatoo i co dasz rade iść na każdy meczyk czy raczej nie uda się?
Moje drogie fanki , Ten niemiłosiernie przedłużający się okres ogórkowy naszej ulubionej dziedziny sportu powoduje u mnie występowanie pierwszych objawów frustracji . Nawet całodzienne przesiadywanie na „naszym” portalu i czytanie komentarzy pisanych wspaniałą polszczyzną , przepełnionych miłością (…)
blokujTatoo i co dasz rade iść na każdy meczyk czy raczej nie uda się?
blokujNie chcę się stresować i jeszcze nie sprawdzałem ze swoim grafikiem :) Ale w końcu będę musiał to zrobić !
blokujW rundzie zasadniczej nie będę tylko na meczu z Wrocławiem bo nie będzie mnie w Tarnowie .A na pozostałych jak nic niespodziewanego nie wypadnie to będę :)
blokujCzyli nie będziesz na meczu z najsłabszą drużyną (na papierze) czyli udało ci się z grafikiem jakoś trafić :)
blokujZnowu do Chin Cię wyślą :))
blokujNie kracz !!!
blokujTy do Chin a Margit do mnie na podprowadzającą jestem za :)
blokujWłaśnie teraz cały czas do mnie mówi i jadaczka się Jej nie zamyka i nie mogę z Wami pisać:(
blokujJadaczka jej się nie zamyka to wymyśl coś hehe :)
blokujnamawiam Ją na czytanie , bo znowu "zwlekła" 5 książek :)
blokujKRRRRAAAAAAAAAAA :)))
blokuj:D
blokujZaraz Cię ustrzelę :) Bo przy moim pechu może coś dodatkowego w wakacje "wyskoczyć". Z drugiej strony jeszcze nigdy nie było tak żebym miał wolne popołudnia w dniach kiedy jest mecz:) To jakiś cud!!!!!!
blokujNo widzisz- jest już pewna odmiana :D
blokujI jeszcze jedno POGODA !!!!!! :(((( i zmiana terminu !
blokujW meczach u siebie będziecie mieć słońce :)
blokujBędzie dopisywało. ;D
blokujOby się Twoje słowa sprawdziły ! Bo ostatnio była ładna pogoda , ale jak tylko przychodził dzień meczu zaraz zaczynało padać :( W pewnym sensie był to standard
blokujPamiętam to było nie tak dawno relacja z Tarnowa i co i sraczka :(
blokujW ubiegłym roku dwie sprawy prowokowały opady deszczu ! Mecz żużlowy i wymycie samochodu :(
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.