blokujjak dla mnie to JOKERA mogłoby w ogóle nie być!
Przed nami sezon 2013. Władze międzynarodowe zdecydowały się na wprowadzenia zmian w przepisach DPŚ, DMŚJ i Grand Prix. W jakim poszły one kierunku?
blokujjak dla mnie to JOKERA mogłoby w ogóle nie być!
blokujI znowu temat o Night-cie !!! Mówisz ,żeby mogłoby go w ogóle nie być? Jestem na TAK !
blokujHehe ja też :D
blokujNiby czego?
blokujOd 1min i 50sek. Jest to film reklamowy o was
blokujTy jak coś wymyślisz to klękajcie narody :))))))))
blokujWczoraj kolega cos pisał o nażelowanych? Miał kolega rozumiem na myśli Davida Ville?
blokujMusze pochylić czoła:)przed krolewskimi (Kto?Ja?)Nie pamietam XD
blokujwitaj byku
blokujsie ma:)
blokuja gdzie reszta
blokujNie szalej :) On tu z nami jest :)Zaraz dostaniesz reprymendę :D
blokujChciałabyś XD
blokujOdezwały się nożyce :)))))
blokujOn/a tu jest i tańczy dla mnie .... ,a nie jakieś reprymendy xD
blokujWyczułeś u kobiety zapach męskiej wody po goleniu :) ?
blokujTo samo myślenie, ale pisze po polsku, a nie "mongolsku" :)
blokujNie tylko ,ale i kłaki pod pachami :) ... stąpamy po cienkim lodzie ! ;) Zaraz nastąpi atak.
blokujA teraz proszę na temat regulaminu bo zaraz i my sobie nie popiszemy!!! . Otóż całkowicie zgadzam się z tym co zaprezentował nam użytkownik Strzelecka . Opisał się ale. wiele w tym prawdy ;)......kłaki ???fuj !
blokujOczywiście zgadzam się z przedmówcą/czynią :) ,ale jakby coś ustalić na lat parę bez zmian to po co ...działacze ? działacze muszą być i h.. ! Jak napisał wcześniej szogun biegi powinny być parowe i wtedy jest to dopiero współpraca w drużynie na torze ,a nie tylko w parkingu ! W końcu są to mistrzostwa DRUŻYNOWE ! ... było na temat ? było!
blokujZ Szogunem też się zgadzam ! W końcu Drużynowych Mistrzostwach kraju jeżdżą parami i ma to zupełnie inny posmak, niż walka pojedynczych zawodników o punkty.
blokujJego kompan z Leszna też, pod podobnym nickiem do swojego nicku rezerwowego :P
blokujBez nighta na tym forum?A to ciekawe!
blokujCiekawe , ale niemożliwe :(
blokujWystarczy wejść na wątek bydgoski i już macie jazdeczkę
blokuj"jatka" mi się źle kojarzy , Dzisiaj nie mam już ochoty na rzeź niewiniątek :)Za długo dzisiaj siedziałam na SF :)
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.