Mikołaj Curyło to kolejny zawodnik Składywęgla.pl Polonia, który jako gość będzie wspierać klub z niższej klasy. W bardzo ważnym dla siebie sezonie junior chce udowodnić, że jest solidnym żużlowcem.
4 230 przeczytaj cały artykuł
Mikołaj Curyło to kolejny zawodnik Składywęgla.pl Polonia, który jako gość będzie wspierać klub z niższej klasy. W bardzo ważnym dla siebie sezonie junior chce udowodnić, że jest solidnym żużlowcem.
4 230 przeczytaj cały artykuł
blokujściągnij sobie z internetu wszystkie odcinki tego badziewia i będziesz oglądał do bulu
blokujCo to jest bul?
blokujmASZ JAKIS PROBLEM:)
blokujBULL:) powiem wiecej bull bull bull:)
blokujTy wiesz o co biega:)Jak BULL to z wiadra co nie?
blokujNie ale widzialem Twój link:)
blokujjes
blokujpowiedziałem bez odpowiedzi,ale już jeśli pytasz,czemu tak się piszę do bulu to spytaj starszych
kończę ta rozmowę
blokujAle ten odcinek jest o żużlu. Jak ci poczucia humoru brak to bardzo współczuję.
blokujnie oglądałem i nie oglądam tandetnych seriali
blokujPalacze CO...podoba mi się twoje poczucie humoru :)
blokujZobacz ile lat temu już o was pomyśleli :-))))))
blokujOdrobina dystansu na jakże poważnych forach nikomu jeszcze nie zaszkodziła. Pozdrawiam Wesołku.
blokujRozwalił mnie tekst o tym, że żużel to taka dyscyplina, w której "kibice obrzucają się żużlem" :D A "CO" to nic innego niż tlenek węgla (II) zwany potocznie "czadem" (cichy zabójca).
blokujChodzi o palaczy CO, czyli Centralnego Ogrzewania, gdzie węgiel jak najbardziej jest do rzeczy :)
blokujMea culpa z mej strony ;) A z węglem jest rzeczywiście do rzeczy, w końcu mamy sponsora związanego z "wunglem".
blokujJak usłyszałem to o CO, to dopiero zrozumiałem Dobry-men...łzy zalały mi oczy, dobre :)
blokujNo widzisz ale już filmiku nie ma. Nie wiem komu to przeszkadzało. Przecież śmiech to samo zdrowie :-)))
blokujTym razem ponoć to nie wina Tuska...
blokujprzeczytałeś !!!! więc następny raz nie pieprz głupot że to moja zasługa
blokujwięc Ci powiedziałem że seriali nie oglądam a te z Żakiem ,to totalna żenada
blokujMnie chodziło tylko o ten odcinek. Bo tak fajnie dopasował się do waszej sytuacji. A ponadto pokazał pojęcie żon na temat żużla
blokujsorry ale nie zdążyłem obejrzeć ,więc nie wiem ,natomiast ja jestem jednym z tych który nie nalewał się z nazwy " fogo " w nazwie ,natomiast wczoraj cała ' trzoda " tego portalu miała polewkę z nazwy skła........nawet ten mądrala Da.......miał wczoraj wiele do powiedzenia na ten temat,zastanawiam się gdzie on mieszka
blokujMASZ JAKIS PROBLEM CHLOPCZYKU?
blokujjakie to proste !!! normalni to normalni , a trzoda to trzoda ,ale już jeśli żądasz głębszych wyjaśnień ,to nie chodzi o Ciebie
blokujjak chcesz pisac to pisz wprost BYDŁO.PB1920
blokujsorry nie chce mi się już polemizować na ten temat
blokujTo jest kibic Polonii...zły trop obrałeś ;)
blokujNIe.to pb1920.
blokujNie sądze ;)
blokujZapyałem tylko
blokujOK dajmy spokój.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.