blokujNie poświęciłem i nie mam zamiaru święcić swoich jajek Wesołych Świąt ;))
Moi kochani czytacze, moich wymęczonych blogów . Święta mamy na karku i w związku z tym mnóstwo pracy, natomiast wolnego czasu jak na lekarstwo :( Dlatego nie będę się dzisiaj rozpisywać i zafunduje Wam mini blog. Będzie on bardzo smutny bo właśnie takie święta będziemy mieć w tym roku dzięki aurze (…)
blokujNie poświęciłem i nie mam zamiaru święcić swoich jajek Wesołych Świąt ;))
blokujPewnie nie miał kto pomalować hahahaha a samemu ręka się trzęsie :)
blokujjakbyś przy tym była
blokujnie mam zamiaru chodzić w poplamionym ubraniu , więc Cię nie odwiedzę ;)
blokujnie szkodzi pocieszę się nie pomalowanymi jajcami ;))
blokujAle oczu nie zachlap ... i nie mówię tu o farbie ;)
blokujpostaram się nie zachlapać choć czasem jestem niezdarny ;))
blokujMusisz poznać doświadczoną kobietę to dasz radę ;)
blokujW swoim wieku też znajdzie ;)Podobno teraz to i w przedszkolu trudno o dziewice :DDDDD
blokujA ja zaraz skoczę poświęcić, ale będę miał ładny głos! Zostanę drugim Bieberem! :D
blokujNie strasz tym "wokalistą" bo nie zasnę a noc zapowiada się krótka :(
blokujHaha! :D
A co Ty robisz przed komputerem, nie powinnaś przygotowywać czegoś na święta? Jakieś sprzątanie, albo jedzenie? :D
blokujŻartujesz :)? Przecież mam kucharza na zapleczu ! Dzisiaj na mnie czas na tyranie przy kompie.... brutalu ;)
blokujDwa w jednym ;) Ale patelniami nie handluje ;)
blokujTeraz relaksujemy się przy Chrobrym w lemonie i czekamy na jutrzejsze szaleństwo ;)
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.