blokujJestem z Gorzowa ale dziś stawiam 600 euro na Falubaz Zielona Góra na zwycięstwo... realnie patrząc.
W niedzielę zostanie rozegranych dziewięć spotkań w ramach ENEA Ekstraligi, I ligi i II ligi. Wyniki wszystkich meczów wytypował ekspert portalu SportoweFakty.pl, Władysław Komarnicki
-4 114 przeczytaj cały artykuł
blokujJestem z Gorzowa ale dziś stawiam 600 euro na Falubaz Zielona Góra na zwycięstwo... realnie patrząc.
blokujPostaw i zobacz,jak szybko można tę kasę stracić...ciekawe,czy u bukmacherów,czy tylko tak sobie piszesz,bo ja nigdy nie byłem hazardzistą,ale wierzę w swoich...nawet gdy jest źle.
blokujTo patriota z ciebie lokalny jak się patrzy! Pozdrawiam.A w jakim punkcie bukmacherskim obstawiałeś chyba nie w Gorzowskim?
blokujNa bwin. Oni zarabiają kasę więc ja też chce :) i co z tego że człowiek sercem kocha klub jak klub zrobił nam pakę na in minus w tym sezonie. Patrzę na mecz realnie i Stal przegra 6-10 pkt.
blokujJa oczywiście żartem bez urazy,postawiłem ale sercem 50;40 dla Naszych.
blokujno ja na Waszych też..Hampel Protas Dudek Jonsson ma kto wynik ciągnąć a u nas dziury.. Hlib Cyran ...poza tym nie chce mi się wierzyć a znam zadziorność prezesów Falubazu, że będą chcieli się zemścić za ubiegły rok i nie pozwolą by żużlowcy na W69 jechali podziękować za doping ..to lepiej jechać jako wygrani niż przegrani.
blokujPozdrawiam i miłego oglądania a póżniej odbioru kasy!
blokujJuż odebrał...zadymę od żony lub dziewczyny...i to ma być kibic gorzowski,który obstawia przegraną swoich? Może go to czegoś nauczy,a poza tym...hazard,to choroba.
blokujOwszem hazard uzależnia,ja byłem pewny dziś zwycięstwa Falubazu ale ta pewność nie wynikała z braku poszanowania rywala lecz z frustracji brakiem wyjazdu do Gorzowa jeszcze raz gratulacje dla STALI.
blokujGdzie Twoje 600€? Nie chciałeś wierzyć w swoich,to popłynęły w siną dal...a nie mówiłem?
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.