blokujCoś się stało?
Zwalając się dzisiaj z wyrka w podłym, nostalgicznym nastroju , myślałam ,że zmarnuję jeden dzień ze swojego życia i to jeden z niewielu jakie mi pozostały do przeżycia w stanie wolnym….….i tak było aż do wieczora… Wtedy zaczęły nachodzić przeróżne myśli .Najpierw pobiegły w stronę tego co wszyscy (…)
blokujCoś się stało?
blokujChętnie, ale nie mam jakoś nastroju do żartów (nie chodzi o żużel).
blokujZnajdź sposób na odreagowanie robaka, który Cię gryzie.
blokujRozmawiam właśnie z tym "robakiem".
blokujMoment... czyli ze mną masz jakiś problem?
blokujNieeeee no- rozmawiam gdzieś indziej z tą osobą.
blokujMatko Najsłodsza, ale żeś mnie przeraził; już myślałem, że...
blokujPawełku ! Wyczuwam "doła" :(
blokujJeszcze jakiego.
blokujTłumacz mi i to szybko; On do mnie coś pije? Kurczaki, może walnąłem jakieś głupstwo pod Jego adresem i nie pamiętam?
blokujJesteś przewrażliwiony . On rozmawia z kimś innym na innym "temacie" ....To ja pijaczyna mam Ci to tłumaczyć :)))
blokujOstatnio źle sypiałem... Dobra jest...
blokujO swoją wiedźmę będę walczył do upadłego :))) Ona zna takie sztuczki ,że HO HO !!! ;P
blokujA ja teraz urządzam polowanie na moderatora! To już jest kpina jakich mało! Wpisy z rażącymi wulgaryzmami są pomijane, a człowiek gdy z przyjaciółmi żartuje automatycznie jest usuwany! Bzdura jakich mało!
blokujZauważyłem !!!! Ja też ostatnio się obraziłem i przestałem pisać jak moje grzeczne wpisy na temat Nighta , znikały jak kamfora . Bez powodu !
blokujNa pewno warto :)))))))))) One wszystkie znają takie sztuczki, które właśnie takie są HO HO:)))))))
blokujAbsolutnie....chłopcy zaczynają się bać Czarownic...:))))
blokujNie, nic takiego, tylko co się będziesz gdzieś tam szwendać po forum jak możesz tu być z nami...:))))))))))))
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.